Wednesday, 10 December 2008

~possible plans for the future~

Olen ollut elämäni kanssa täysin hukassa jo pitkään ja välillä on tuntunut kyllä siltä että siitä ei ikinä tule mitään kun ei mielenkiintoa ole löytynyt mihinkään. On ahdistanut jatkuvasti kun elämällä ei ole ollut mitään tarkoitusta. :( Olen vain yrittänyt jaksaa ja toivoa että jospa joku päivä löytyisi jotakin mitä voisin tehdä. Nyt on tullut mieleen pikkuhiljaa että jospa menisin takaisin kouluun. Jostakin syystä minua kiinnostaisi graafinen suunnittelu ja ehkä myös valokuvaus. huih.

I have been really lost with my life for a long time already and sometimes I have felt that I will never be able to find something that would be interesting for me. I have been anxious daily and really struggled as life has had no meaning for me. :( I have just tried to get through the days and keep hoping that one day I will find something that I could do. Now, bit by bit, I have started thinking about going back to school. I seem to have picked an interest in graphic design and maybe also photography. eek.

11 comments:

 1. Laura! Are you thinking of going to TAFE to do this?? I went to TAFE for industrial design and I LOVED every single minute of it! I say go for it! Not everyone in your class would be kids right out of school either. We had a handful of what they like to call 'mature aged students' in ours and they helped settle down the young kids. Ooo! You need to email me! We can have a huge chat about this! :D

  ReplyDelete
 2. Hyvä suunnitelma! Lahjoja alalle sinulla selvästi jo on.

  Koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella ("mature aged student" voi tarkoittaa vaikka 80-vuotiasta eli en ole varma, kuinka "mature" vielä olet.. hih!).

  ReplyDelete
 3. Oi, luepas valokuvaajaksi ja tule takaisin Suomeen, niin saat napata meistä perhekuvan! ;) Ei vaiskaa, tosi hyviä suunnitelmiahan ne on, ja kannattaa ehdottomasti toteuttaa! Opiskellessahan löytyy uusia ystäviä, saa mielekästä tekemistä ja tuntee tekevänsä jotain! :) Tsemppiä kovasti! Olet ihana!

  ReplyDelete
 4. Way to go, girl!! You've obviously got an eye and talent for graphics and design, so I believe it will suite you PERFECTLY! It's never to late to get an education, and you'll never regret that! Let me here some updates what happens, will ya? :)

  XO,
  Nina

  ReplyDelete
 5. wautsi! potkua tulee pyllylle täältäkin, eli mene ihmeessä! taitoa kun sulta ei ainakaan puutu! itsekin koko ajan mietin että mitäköhän töitä sitä haluaisi elämässään tehdä.

  ReplyDelete
 6. Vau, mikä idea! :)) Voin kyllä kuvitella, että olisit niiiiin hyvä tuolla alalla!!

  ReplyDelete
 7. No tuntuu, että täällä tai siis Haaparannalla ikean kankaan on niin rumia, eikä ne vaihdu ikinä. Tarkotus olisi kyllä katsoa sieltäkin, mutta enpä usko löytäväni.. Haluaisin sellaisen kankaan jossa yhdistyisi koko kodin sisustus väreinä. Ei sen haasteellisempi tehtävä.. :D

  ReplyDelete
 8. Laura, I'm so sorry to hear you aren't feeling well. I'm bipolar and have had a life of "hell" for 2 1/2 years, but now I'm feeling so much better. Being on the OBP team gives me so much focus; it really helped to lift me up, and I know it will for you too. Sending you hugs.

  ReplyDelete
 9. That's really exciting thoughts, Laura! I think graphic design would suit you perfectly! And it's never too late to go after what you want in life... :) Good luck on deciding what to do! *hugs*

  ReplyDelete
 10. Minä olen kyllä nopea ehdottamaan koullun menoa... tapaat uusia ystäviä, saat mukavia haasteita ja kehityt...

  ReplyDelete
 11. Laura!
  Oikein hyvä suunnitelma mennä kouluun. Aikuisiällä opiskelu on ihan mukavaa, vaikkakin joskus kyllä väsyttävääkin, kuten muutenkin elämä on. Sinulla, jos jollakin on kyllä lahjoja kyseiseen ammattiin, joten ei muuta kuin toimeksi. Kiitos muuten, kun jaksoitte tuota minun parempaa puoliskoa siellä 3 viikkoa. Oli kyllä mukava saada se sitten tänne kotiin. Reissu oli ollut tosi mukava. Paulille terveisiä! t. Paula

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.