Saturday, 27 December 2008

~who else loves SingStar?~

Hihii!!! Kävin tänään kahdessa kaupassa alennusmyynneissä. Sen enempää en kyllä lähde kiertelemään. Aamulla ajoimme Geelongiin missä on skräppäilykauppa nimeltä Chandon Craft. Täytyy sanoa että tosi kiva kauppa olikin. Heillä oli paljon mukavia alennuksia tänään ja sain napattua pari muutakin juttua mitä en halunnut tilata, kun halusin ne nopeammin. Sieltä kotiintulo oli kyllä kamala... asteita reippaasti yli +30C ja aurinko porotti suoraan etupenkille. Mustat housut olivat tosi huono valinta. Oli paha olo. yäk. Mutta kun pääsimme Melbourneen, olo parani ja päätin sitten käydä läheisestä ostoskeskuksesta hakemassa meille uuden pleikkaripelin kun just kiva sellainen oli tarjouksessa... eli Sing Star. Saatiin kaksi mikkiä siihen mukaan. hihii! Voi että on ollut kiva lauleskella. hihii! Pauli vain meinaa voittaa minut koko ajan kun minä en tunne noita lauluja juuri ollenkaan. Pakko käydä kyllä huomenna hakemassa se Abban sing star pelikin! :)

*grin* I went to the sales today..only to two shops as there is no way I would go to other shops. Way too many people and not really any proper bargains, i think. In the morning we went to Geelong to a scrapbook shop called Chandon Craft. I must say that it is a really nice shop and I will happily visit again! They had some great bargains and I also bought a couple of other things that I have wanted. Drive home was horrible though *sigh*. Temperature was well over +30C and sun was shining directly to the front seat. I was wearing black pants and I felt so sick :(. Fortunately I got better quickly when we were in Melbourne again as we were driving under the trees. Must love trees. So, I decided to pop into nearly Southland shopping centre to pick up Singstar for our PS2. Got 2 microphones with it so we have been singing all day. It has been so much fun! But Paul keeps beating me all the time. Ok, he does know the songs better than I do though. But I am a hit artist already and he is just the lead singer. Ha ha! *insert evil laughter*. Tomorrow I must get the Abba SingStar game!

Heidi Swapp kalenteri on vihdoinkin valmis. Oli mennä sen kanssa jo hermot kun tuntui etten saa sitä ikinä valmiiksi.. ja kun minulta puuttui tarvikkeita niin piti jotenkin yrittää silti saada se valmiiksi. Otan kuvia siitä huomenna varmaankin. Haluttaisi skräppäillä mutta kun pöytä on niin kamalassa sotkussa ettei siihen mahdu tekemään yhtään mitään. plääh. Olisi muutama leiska mitkä haluaisin saada valmiiksi.

Heidi Swapp calender is finally ready. I started losing my mind making it as I thought I would never get it ready. I was also missing some supplies but still wanted to finish it. I will try to take some photos of it tomorrow. I so want to scrap, but my desk is a HUGE MESS and there is absolutely no space to do anything. sucks. I have a couple of layouts which I would love to finish.

5 comments:

 1. Mullekin pukki toi SingStarin mutta en ole vielä päässyt laulamaan, koska a) ei ole pleikka kolmoseen sopivia mikrofoneja (pitää siis ostaa ensi tilassa) ja b) Guitar Hero World Tour on meneillään koko ajan :D Ja mullakin ois tarkoitus skräpätä tänään, askarteluhuone on ihan liian siisti! (Anoppi on vaan vielä kyläilemässä ja rahjoittaa askarteluaikaa). Oikein mukavaa viikonloppua sinne kesäiseen kuumuuteen (meilläkin on taas plussa puolella ja todella liukasta täällä!) Innolla odotan sun skräppäyksiä!

  ReplyDelete
 2. Rakastan rakastan rakastan mun Abba SingStaria! Kaikki muut SingStarit on saaneet levätä hyllyssä kun hoilaan vaan tota Abbaa. Ostin omani silloin aikanaan Irlannissa, nyt tosin valikoima taitaa laajentua entisestään kun jouluna kotiin muutti PS3. Nam.

  Ihania lauluhetkiä sinne kauas!

  ReplyDelete
 3. Meille pukki toi myös Guitar Hero World Tourin ja siihen on jääty koukkuun. Rumpujen paukuttelu on kyllä parasta siinä =DD Laulamistakin olen kokeillut...kun olen ollut yksin kotona =) Lauluääni ei vaan mikään häävi ole, kun koiratkin halus ulos kesken mun keikan =DD

  ReplyDelete
 4. Myös mulle pukki toi SingStar pelin ja koko joulu on lauleskeltu... Mulla tuo suomi rock levy, kun tykkään niin suomalaisesta musasta... On kyllä ihana peli ja varsinkin odotan et olis jotkut kekkerit, et sais isommalla porukalla oikein lauleskella... =)

  ReplyDelete
 5. Ostettiin meille sing star jo vuosi sitten ja täytyy sanoa, et se on ollut hitti meidän kotona. Aina kun tulee vieraita, miehet on ensin, et ei me lauleta ja loppuillasta mikrofonista jo riidellään=)
  Tänä jouluna melkein kaikki meidän kaverit on ostaneet sing starin.
  Pyydä Suomesta niitä suomalaisia sing star levyjä! Niitä on kiva rallatella!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.