Sunday, 28 December 2008

~Your word for next year?~

Onko kukaan miettinyt omaa teemasanaa ensi vuodelle? Viime vuonna Ali Edwards pisti kaikki ajattelemaan teemasanaa vuodelle. En silloin osallistunut kuitenkaan, mutta nyt olen miettinyt ensi vuoden sanaa.
Minun taitaa olla:

Has anyone thought of their theme word for next year? Last year Ali Edwards made everyone think of a theme word for the coming year. i didn't do it then though, but this time I have thought of a word for myself.
Mine will be:

LEARN

7 comments:

 1. Hyvältä näyttää teemasanasi! Minulla se taitaa olla puolestaan WORK... Vaikka se huono sana onkin tällä hetkellä. Jospa se vuoden mittaan alkaisi taas tuntua mukavalta...

  ReplyDelete
 2. It's a good idea, really, and your choice is an exciting one! I guess mine will have to be the most obvious ever, haha... baby! :)

  ReplyDelete
 3. Minä peesaan sinua ja valitsen sanakseni OPPIMINEN.

  Olen vasta löytänyt korttien maailmaan ja tuntuu että opin joka päivä uutta ja vain lukemalla näitä kaikkia ihania blogeja.

  Kuvia värittäessä ja kortteja suunnitellessa oppii myös vähitellen kärsivällisyyttä.

  ReplyDelete
 4. Avarakatseisuus voisi sopia minulle ajatellen niin tätä askartelua kuin arkista aherrustanikin.

  ReplyDelete
 5. Heippa Laura ja upean ihanaa Uutta Vuotta sinulle! Omaksi sanakseni valitsin TASAPAINO. On paljon intohimoja ja jotta saisin asioida hoidettua niin, että menettäisi terveyttäni "yliarviointien" takia, niin tuo TASAPAINO tekemisten suhteen on paikallaan!

  ReplyDelete
 6. Mullekkin sopisi hyvin tuo LEARN kun jatko-opinnot alkavat parin viikon päästä :) Odotukset ensi vuodelle ovat kuitenkin kaikenkaikkiaan ehkä lähimpänä tätä: HOPE eli TOIVO!

  Toivossa onkin hyvä elää että saan tämän harrastelun, koulunkäynnin, perheen ja työt sovitettua jotenkin yhteen... toivoa ja uskoa kuitenkin riittää :D

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.