Wednesday, 28 January 2009

~3 tuntia myöhemmin~

eli kello on nyt n.23:45. Kuuma, kuuma, kuuma! Kuumuus ei ole hellittänyt ollenkaan +huokaus+. Nukahdin lattialle ja kun heräsin, oli kyllä kamala olo.. ei kun suihkuun taas. Onneksi ilmastointilaite on alkanut toimimaan ainakin jotenkuten joten siitä tulee vähän viileää ja Pauli kävi hakemassa kasan vesipulloja kaupasta.

Tämä kuumuus täällä on nimenomaan sellaista kuivaa. yääääk! Kuuma suihku? ei kait.. iiiik! En uskalla! hih! Voi että kun täällä tuulisi vähänkään ulkona, niin istuisin siellä erittäin mielelläni varjossa, mutta täällä ei yleensä näinä hellepäivinä ole minkäänlaista tuulenvirettä. Tulee sellainen kamalan ahdistava olo, kun sitä kuumuutta ei pääse karkuun ollenkaan. Pitää yrittää olla vain öisin hereillä taas että saa edes jotakin tehtyä ja nukkua sitten päivällä. Kuumina päivinä auttaa muuten jonkin verran se, että jos pitää ranteita kylmän veden alla.. veri sitten viilenee ja kun se menee muualle niin se vähän auttaa. Samoin korvien taakse kylmää vettä niin sekin auttaa.

Ainiin, meidän vauva (sokeri kissa siis) lähti rantalomalle Morningtoniin... eli mummulaan pariksi päiväksi. Heillä on parempi ilmastointi, joten tuntuu paremmalta kun tietää että vauveli ei kärsi kuumuudesta. :) Ja saa paljon rapsutteluakin. hih! :)

Voi että ihana kun tuo ilmastointi toimii. Se auttaa just sen verran että tietsikka ei ylikuumene niin saa jotakin tehtyä tässä. Ja ISO ISO ISO ISO kiitos teidän ihanista viesteistä. Ne ihan oikeasti piristivät ihan älyttömästi kun niitä lueskelin.. olo oli nimittäin todella kurja.

Ainiin... noora, karkkilakko ei ole sujunut ollenkaan! ei sitten ollenkaan :(. Mutta minun toinen lakko eli pikaruokalakko on toiminut. En ole käynyt mäkkärillä enkä hakenut mitään näistä isoista ketjuista.. paitsi minun suosikkijätskiä ja juomaa, mitkä olikin sallittuja :).

1 comment:

  1. Voi hyvänen aika! Tuo kuulostaa jo tuskalliselta, +47 astetta =O Jospa vain voisin lähettää täältä viilentäviä, nolla-asteisia pilvimassoja...! Tai siis, sää on nollassa, eivät pilvet ehkä niinkään ;D

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.