Tuesday, 27 January 2009

~and your favourite new Basic Grey range is...?~

Kerro heti mikä on suosikkisi uusista Basic Grey sarjoista! Ne kaikki on nähtävissä heidän kotisivuillaan. Uudet ovat siis Lime Rickey, Marrakech, Wisteria ja Porcelain.

Tell me, tell me! You can see all the new ranges on their website. The new ranges are Lime Rickey, Marrakech, Wisteria and Porcelain.

Minä tykkään eniten Lime Rickey ja Marrakech sarjoista. :) Mikään ei iske kyllä niin että tykkäisin jokaisesta sarjan paperista... Nämä leimasimet myös on IHANIA!

I like Lime Rickey and Marrakech the most. :) But I am not really in love with any of the series as all of them have at least a couple of papers which I don't like at all... And these stamps are sooo cute!

11 comments:

 1. Mie kävin jo eilen ihastelees nuita. Miun suosikit on Porcelein ja Wisteria.

  ReplyDelete
 2. Nopeasti katsottuna Marrakech taitaa olla suosikkini näistä uusista.

  ReplyDelete
 3. Kävin katsomassa ja ihastelemassa. Itse tykästyin
  Lime Rickeyn ja Marrakechiin myös.

  ReplyDelete
 4. I really like the Marrakesh but I'm not so sure about all the lines as a whole. Basic Grey just isn't the slam dunk it once was.

  I tagged you on my blog today :-)

  ReplyDelete
 5. Marrakech on minunkin suosikkini ja ehkä myös Porcellain ja Wisteria toimis mulla... tosin minäkin olen ollut hieman pettynyt viimeisiin kokoelmiin verrattuna aikaisempiin! KC:n Que Sera kokoelmaa odottelen haikeasti myös että koska saisi ostolakon päätökseen... se muuten saattaisi tuon Marrakech kokoelman kanssa toimia tosi hyvin :D

  ReplyDelete
 6. Samat suosikit mulla kuin sinullakin! Vaikka kyllä joka sarjasta löytyy jotain ihanaa, eniten kuitenkin noista kahdesta ekasta - niiden värimaailmastakin tykkään jo lähtökohtaisesti. Tuo Lime Rickeyn Tutti Frutti on muuten ihan kuin kirjava Elmeri-elefantti David McKeen loistavista kuvakirjoista!

  ReplyDelete
 7. Kaikki muut melekein menee mutta kyllä nuo posliinihommat on ihan liian pliisuja mulle:) ihanuuksia ne värikkäät!!

  ReplyDelete
 8. Sanon, että Lime on paras. Ja niin on kyllä tosiaan nuo leimasimetkin. :)

  Ahh, miten ihastuttava kirjaintunniste tällaiselle, joka usein kirjoittaa ne väärin, kun en tunnista eri kirjainten eroja: sessess

  ReplyDelete
 9. Marrakech on suosikkini, mutta kaikenkaikkiaan uutuuksista puuttuu mielestäni vauhtia ja reippautta.
  Anni

  ReplyDelete
 10. I think I liked Wisteria the most this time... but some remind me strongly of older papers of theirs now (I might just have had too much BG papers already though, haha)!

  ReplyDelete
 11. Nuo uudet paperikot ovat aivan mielettömänä ihania! Itse tykkään tuosta Marrakesh ja wisteria -paperikoista. Harmi ettei näytä täältä suomen perukoilta vielä saamaan :o( Pakko nimittäin saada, vaikka kaappi pursuukin entuudeltaan erilaisia paperikkoja...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.