Thursday, 15 January 2009

~Babycakes card~


Hihii!!! Muistuttelen tässä nyt huomenna alkavasta Odd Bird Planet alennusmyynnistä!!! Aivan ihania leimasimia alennuksessa ja minähän ainakin aion niitä ostella. Muistattehan että hinnat mitkä ensiksi näkyvät OBP:n sivulla ovat aina puupalikallisille leimasimme. Unmounted leimasimet ovat puolet sen hinnasta. Ja nyt alennusmyynnissä... leimasimista saa vielä -20% alennusta. iiiik! Ostoskori ei näytä oikein sitä unmounted leimasimien alennushintaa, joten kun olette laittaneet tilauksen matkaan, niin odotelkaa oikeaa loppusummaa.

Hello! Just reminding you all about the Odd bird planet sale which starts tomorrow!!! The stamps which are on sale as soooooo cute and I am definitely going shopping. Don't forget that the prices that you first see on the site are always for wood mounted stamps. Unmounted stamps are half the price of those. And now during the sale you will get -20% off the prices (of the selected stamps). woohoo!!

Tekaisin tässä yhden kortin jossa käytin ainoastaan Odd Bird Planet leimasimia. Hitsi että tuo kuorrutettu muffinssi (cupcake) leimasin on IIIIHANA!!! Se on niin kivankokoinen ja monikäyttöinen koska sen päällehän voi laittaa mitä vain koristeeksi! :) Valitettavasti se leimasin ei ole alennuksessa, mutta nuo kaksi muuta ovat, eli babycakes ja tuo aivan ihana tonttuvauva. hihii! Eikö olekin söpöliini? Kakkusen ja tontun värittelin copiceilla ja kuorrutukseen meni vielä sitten vähän kiilleliimaa koristeeksi :).

Here is a card which I made using only Odd Bird Planet stamps. Goodness me, I looove that cupcake stamp! It is the perfect size and so versatile as you can put just about anything on top of it :). The cupcake stamp won't be on sale, but the other two stamps will. Those are the babycakes stamp and that adorable gnome baby. isn't he cute? I coloured the image with copic markers and put a bit of glitter glue on the frosting :).

3/365

1 comment:

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.