Wednesday, 7 January 2009

~French hens birthday card~

JIPPII!!!!!!!!! Vihdoinkin pääsin askartelemaan ja sain jopa tehtyä vuoden ensimmäisen korttini. jeee!!! Otin viereen kaikki Odd Bird Planet leimasimet ja kun tuo ranskalaiskolmikko tuli näkyviin niin oli ihan pakko tehdä sillä kortti. hihii! Minusta se on kyllä ihan loistava leimasin. :) Leimasin ensin nuo talot ja sitten kanat. Sen jälkeen piirtelin muutaman katukiven ja kirjoitin tuon oh la la! Kortin ylä- ja alareunaan leikkasin Stampin Up paperista raidat. Sitten löysin yhden journaling neliön jonka reunat reunustin myös samalla paperilla. Siihen vielä SU nauhoja ja käsinkirjoitettu Happy Birthday. Vielä vähän väriä leimasinkuviin ja kortti oli valmis.

YIPPEE!!!!! I finally got to be crafty! I hadn't done anything crafty at all yet this year. I took next to me all my Odd Bird Planet stamps and when I came across this lovely french hen trio, I just had to make a card with it. *LOL* I think it is such a super cool stamp. :)
I first stamped the village in the background, then the hens. I did a bit of colouring and drew some paving stones and wrote Oh la la. The patterned paper used is by Stampin Up, but it is already retired. I then took a journaling square and covered the edges with the same paper, punched two holes and tied the ribbons and wrote happy birthday. That's it!

Tässä käytetyt leimasimet ovat siis:
The stamps used for this card are:
French hens with berets 1293L
Aldenville 633P

card 1/365

13 comments:

 1. Kiva kortti jälleen! Tervetuloa vain mukaan karkkilakkoon. Itseasiassa tän koko jutun alulle laittoi mun 14-vuotias kummityttöni yhdessä sisarensa kanssa. Matkaan lähdettiin myös minä ja Veera-tyttäreni. Eiköhän me yhdessä onnistuta.Hope so! :)

  Terv. Arja

  ReplyDelete
 2. Tosi hauska kortti-idea! Mikäs tää karkkilakkojuttu oikein on? Saako liittyä seuraan sitten kun kaikki 10 rasiaa joululahjasuklaata on popsittu pois kuleksimasta? Ei voi olla lakossa, jos on niin paljon makeaa pöydillä koko ajan. Toisaalta, mähän voisin lahjoittaa niitä tonne Delhin slummin lapsille, kun muutenkin sinne päin lähtee pakettia. Ne tarvii enempi suklaata ku minä!!

  ReplyDelete
 3. Hih, hauska kortti :D Veikeän näköisiä tipuja ja kiva tuo pilkullinen paperi.

  ReplyDelete
 4. Aivan ihq kortti! Pitäisi itsekin kokeilla tuota eri leimojen yhdistelyä samassa työssä, kun noin hyvältä näyttää!!

  Ja Laura, älä huoli! Vastaat kun kerkeät, tällä asialla ei ole hengenhätä! =)

  Ja kiitos kun kerroit tuntemuksia tuosta Starting points -kirjasta! Kun ei niihin pääse Suomessa tutustumaan livenä, niin mun mielestä on aina vähän tylsää ostaa "sikaa säkissä"...

  ReplyDelete
 5. Tosi ihana ja hauska kortti!Koko kokonaisuus on mielettömän ihana :)
  Pitäs varmaan itekin aloitta karkki ja sipsi lakko, mutta kun joulusta on niin paljon kaikkea hyvää jäljellä :)

  ReplyDelete
 6. Hieno kortti, ihailen aina taitoasi tehdä niin kauniita ja yksinkertaisia kortteja :)Se on sellainen taito jonka minäkin haluaisin oppia...

  ReplyDelete
 7. Your french hens are wonderful!

  ReplyDelete
 8. Ihana :) Sulla on kyllä ihanan persoonallinen tyyli :D

  ReplyDelete
 9. Love, love, love your card!

  How brave of you to draw in the paving stones and ooh-la-la. It looks fab!

  ReplyDelete
 10. This is just adorable, love how you made it a scene.

  ReplyDelete
 11. heeheeee i love love love that card its so cute

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.