Thursday, 22 January 2009

~I hate hot days!~

yäk!!!!
Minä INHOAN kuumia kesäpäiviä täällä. Blogini on ollut tosi hiljainen tällä viikolla koska minulla on ollut tosi paha olla :(. Joka päivä on ollut kuuma enkä ole saanut nukuttua kunnolla öisin. Päivisin olen sitten ollut kuin horroksessa enkä ole saanut tehtyä juuri mitään. Tänään päätin sitten nukkua niin paljon kuin huvittaa. Samahan sen kun muuten sitä vain istuu ja on. Nyt kello on puoli kaksitoista illalla ja olo on virkeä. hih! juu, menee taas sisäinen kello miten sattuu, mutta menköön. Tärkeinta että saa jotakin tehtyä ja vähän iloa taas elämään.

Yuck!
I HATE hot summer days here. My blog has been pretty quiet this week as I haven't been feeling too good :(. It has been hot every day and I haven't been able to sleep well at nights. During the days I have just been noddy and it has been hard to get anything done. Today I decided that I am just going to sleep as much as I feel like. I mean, why not? Now it is about 11.30pm and I am wide awake. LOL. Oh well, at least I can do something for a change, so I don't care if my inner clock is going a bit crazy. The most important thing for me is to get something done and bring a bit of happiness to life.

Skräppääminen vieläkin pelottaa enkä kertakaikkiaan saa oikein aloitettua. Alkaa ahdistamaan. Elliksen kanssa vähän juttelin siitä ja tuli parempi mieli. Minä aina vaadin ihan liikaa itseltäni. Miten sitä oppisi ihan vain nauttimaan siitä tekemisestä? Tämä taitaa olla taas niitä itsetunto juttuja.. plääh.

I am still scared of scrapping and can't get started at all... I just get super anxious. I had a little talk with another Finnish scrapper about it and felt a bit better. I always demand waaaaay too much from myself. How can I learn to just enjoy myself? I guess this is yet another thing to do with low self esteem. *sigh*

No, muistin että enpä olekaan esitellyt Heidi Swapp kalenteriani mikä valmistui jo pari viikkoa sitten. Se on nyt seinällä ja kävin ottamassa kuvan tammikuusta. Tämä on siis se kalenteri mitä aloimme tekemään siellä Heidi Swapp tapahtumassa. :) Nuo pyöreät tarrat on muuten IHANIA! Niitä pitää kyllä hankkia lisää!

I just remembered that I haven't shown pictures of my Heidi Swapp calender which I got ready a few weeks ago. It is on the wall and I just took a photo of January page. This is the calender I started making at Heidi Swapp workshop. :) I loooove those round stickers! Must get more of those!

5 comments:

 1. Mulla on välillä skräppäyksen suhteen sama ongelma -aloittaminen on vaikeaa. Päässä pyörii vaikka mitä hienoja ideoita, mutta jotenkin niitä ei vaan siirrettyä käytäntöön. Se on aika turhauttavaa.

  Olen sitten vaan yrittänyt opetella vähän rennommaksi, ajatellut, että tärkeintähän se on tekeminen ja siitä nauttiminen, ei niinkään lopputulos. Mutta vaikeaa se kyllä välillä on!

  ReplyDelete
 2. Ompa mukavan näköinen kalenteri!

  Minä olen skräppäämistä harkinnut melkein koko viime vuoden.
  joo o... vieläkään en ole laittanut kunnolla.

  ReplyDelete
 3. Tästä tuli hieno!

  En tiedä, onko tästä apua, mutta Tampereella yritin selittää kaikille, että minusta skräppäyksessä ei ole oikeaa tai väärää, ja oikeastaan lopputuloskaan ei välttämättä aina ole tärkeää vaan itse tekeminen. Se auttaa minua, jos skräppäysblokki meinaa iskeä

  ReplyDelete
 4. Ompa kyllä kivan pirteän näköinen kalenteri. Kiva kun tuossa itse kalenteri-osiossakin on käytetty koristeita, itse en millään varmaan jaksaisi vääntää noin yksityiskohtaisesti :P

  ReplyDelete
 5. ihana kalenteri! ja noi sun kortit on niiiiiiin sulosia!

  ja mullakin on nyt joku outo skräppimojo kateissa. :( kortteja väänsin tuossa muutaman ja nyt niittenkin teko jotenkin stoppas. ehkä mun täytyy ommella välillä, jos vaikka sitten sais leiskankin tehtyä. :) mulla tää on tällästä kiertokulkua. vaikka kuinka haluttais koko ajan skräpätä, niin aina niistä kaikista miljoonista ideoista ei saa kiinni, eikä saa tehtyäkään mitään.
  kokeile piirtelemistä tai yksittäisten sanojen kirjoittelua, yllättävän rauhoittavaa. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.