Wednesday, 28 January 2009

~I just want to cry../mulla pääsee kyllä kohta itku~

Täällä on nimittäin ihan sikamaisen kuuma :(. yäk! Kävin äsken hakemassa Paulin töistä koska junat eivät oikein kulje.. niitä on peruttu sään takia ihan mielettömästi. Takaisin tullessa vilkaisin tien varressa olevaa lämpömittaria... +47C. Yäk! Yäk! yäk! Ja mikä parasta.. meidän ilmastointilaite ei toimi kun on niin kuuma. Joten ei muuta kuin kiuas huoneen nurkkaan niin voisi olla saunassa koko päivän. Tosi ällöttävä olo ja hiki koko ajan. Kävin kylmässä suihkussakin, mutta heti kun astuin pois suihkusta, tuli taas kuuma. nyyh. Haluaa Suomeen pariksi viikoksi. Ai niin, samoja asteita on luvattu koko loppuviikoksi. Mitenhän ne jaksaa pelata tennistä täällä Australian avoimissa. huh huh!

It is so so so so so hot here :(. YUCK! I just went to pick up Paul from work as the trains are not moving.. there has been a huge number of cancellations due to the heat. I saw the temperature on the way back.. +47C. YUCK! YUCK! YUCK! And the best thing... our portable air conditioner doesn't work as it overheats. I feel so yucky and sweaty non stop. I even had a cold shower, but as soon as I stepped out, I felt hot again. *sniff* I want to go to Finland for a couple of weeks. Oh yes, it will be equally hot for the rest of the week. I have no idea how they will manage to play tennis at Australian open here. *sigh*

Jos jaksatte, niin laittakaahan piristäviä viestejä tänne :)
Please, send some cheer up messages here :).

10 comments:

 1. huh huh, sielläpä on kuuma! koitahan kuitenkin kestää, ei se kivaa ole olla täällä kylmässäkään.. tämä tyttö ainakin jo oottaa kesää tännekin:)

  ReplyDelete
 2. Kainuun korvessa pakkasen puolella -5 astetta.
  Minä oisin varmaan ihan täpinöissäni tuollaisesta lämmöstä, kun lämpimällä on helpompi olla, ei tartte vaatetta niin paljoo ja ei niveletkään ole kipeät.

  ReplyDelete
 3. Voi taivas mitkä lämpötilat.Näinhän se on, ettei koskaan ole tyytyväinen :) Kun on talvi, haluaa että tulis kesä ja helteet ja kun on kesä toivoo talvea,lunta sekä pakkasta. Tsemppiä Laura noiden jumalattomien helteiden kanssa :)

  ReplyDelete
 4. Huh, tykkään lämpöisestä mutta tuo on kieltämättä vähän liikaa. Saksan vuosina mentiin tosiaan saunaan viileämmässä kuin 47 astetta!

  ReplyDelete
 5. No onpa kuuma! Onko siellä teillä päin kuivan kuuma vai kuuma, kostea hikinen ilma, niinkuin Thaimaassa?Meillä täällä ihana talvinen keli, -4 astetta ja lumi maassa. Tätä on odoteltu! Voi kun pysyis tällaisena!
  Koita jaksaa siellä helteessä! Kuis karkkilakko? Mulla ei ole päässyt todellakaan käyntiin=(

  ReplyDelete
 6. Kuumalla säällä kannattaa käydä kuumassa suihkussa! Se voi kuulostaa oudolta, mutta kun käväisee pikaisesti kuumassa suihkussa ihosta huuhtoutuu hiet pois ja suihkua viileämpi ilma tuntuu viileämmältä. Olen kokeillut tätä Sri Lankassa ja vaikka siellä ei varjossa tuollaisia lämpötiloja olekaan, niin ihan riittävän lämmin testaukseen. Parasta on, jos suihkun jälkeen voi mennä ulos, varjoon, johon tuulee mereltä. ;) Tsemppiä helteisiin!

  ReplyDelete
 7. Minäkin kehotan käymään kuumassa suihkussa, loppuraskauden aikana kesähelteissä se oli pelastukseni!

  ReplyDelete
 8. Mielikuva harjoitus sohvalla --- lumihiutaleet tippuu naamalle - josko se edes hetkeksi helpottaisi! Haleja!!!

  ReplyDelete
 9. Haha, actually I think that's sort of funny! I never thought about cancelling trains because of the heat... but I guess that's pretty far off your mind up here, where trains are mostly cancelled because of snow. I would happily share some snow with you, though... it's hardly possible to find parking spaces where I live now, as the snow is piled up everywhere along the streets.

  I hope the heat gets more manageable for you soon, though! Soon it's autumn too! ;)

  ReplyDelete
 10. Apua! Teillä on kyllä todella kuuma siellä! Täälläkin jos on 30, niin liikaa sekin on liikaa meikäläiselle joka viihtyy eniten varjossa... Täällä ihan mukavasti vain pari pakkas astetta ja loppuviikoksi luvattu -12, kääk.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.