Wednesday, 7 January 2009

~karkkilakko ja mcDonalds lakko~

Sorry girlies.. this post is only in Finnish. Basically it is about me going to be without lollies/chocolate as well as fast food like McDonalds, KFC etc.

Niin, siis, Noora kyseli karkkilakosta. Luin tänään Arjan blogista että hän aikoo olla koko vuoden ilman karkkia. Minä siitä sitten heti innostuin ja kysyin että pääsenkö mukaan yrittämään. Juuh! Minähän olen toki syönyt tänäänkin suklaata (punastuu), mutta voin aloittaa nyt! Ja samalla päätin että myös loppuu mäkkäriherkkujen mussuttaminen.. samaan kategoriaan kuuluu myös Hungry Jacks, KFC, dominos, pizza hut jne. eli kaikki nämä isot ketjut. Mutta mäkkäriltä saa hakea jäätelön tai juomista. Ne päätin itselleni kuitenkin vielä jättää kun varsinkin Frozen Raspberry Fanta on ehdottomasti minun suosikki kesäjuoma. NAM! Ja Paulikin lupautui tähän samaan! :) Hänellä on töissä kyllä vielä kaksi tikkaria mitkä lupasin syödä, mutta siihen se sitten loppuu. hui! katsotaan miten pitkälle pärjätään. Joten, äiti, ei saa lähettää suklaata tänne nyt (oih, hirvittää sanoa tuo kun ne äidin suklaapaketit on aina niin iiiihania.. nam.. geisha... nam nam nam!).

Olisi tosi kiva jos muutkin haluatte osallistua. Ja omat rajat saa määrätä miten haluaa. Esim. minä saan syödä kakkua ja jätskiä, mutta en mitään mitä voi ostaa karkkihyllyiltä.

P.S: Arvatkaapa vain miten hyvä mieli tuli siitä että tykkäsitte tuosta kortista! JIPPII!!! Minulla on vieläkin jätti-iso hymy kasvoilla. :) Ihana kun tuotte niin iloa elämääni!

8 comments:

 1. Onnea lakkoon :) Multa ei kyllä onnistuisi millään... roskaruokaa emme kyllä juuri syökkään, mutta karkkilakot on aina päättyneet huonosti :( Viimeksi kun yritin olla ilman karkkia 3 kuukautta niin söin niin paljon jätskiä että hirvitti!!! Pahimpiin karkkituskiin saattoi mennä koko jäätelöpakka illan aikana!!!! :D :D :D Nyt koetan pitää sen vaan että jos kerran viikossa söis niin pysyis jotensakin kurissa... on vaan niin paljon kivempi askarrella salmiakkipastilli suussa :D

  ReplyDelete
 2. Minä lupaan osallistua herkkulakkoon, jos vain pääsen huomenna onnellisesti leikkaukseen, ilman viivytyksiä ja muita ongelmia.

  Sitten en enää syö karkkia enkä suklaata. Ainakaan vuoteen. Ja kahvistakin yritän eroon.

  MK

  ReplyDelete
 3. onnea lakkoiluun! mun on saatava salmiakkia, eikä karkki oo mulle se ongelma... mut ne hyväskäiset. eli pullat ja viinerit. en kuitenkaan lupaa mitään, on tullu vähennettyä kuitenkin jo sen verran että välillä saa herkutellakin. :)

  ja joo, on TOSI ihana kortti toi oh-la-la! kaikki värit ja kuvat sopii taas niin hyvin yhteen.

  ReplyDelete
 4. :) minä voin alkaa karkkilakkoon. :) Olin jo kesästä asti syömättä, jouluna söin vähän suklaata, voin jatkaa hyvinkin taas syömättömyyttä, aika helppoa - kurkkukarkit itselleni sallin, jos tulee tarvetta.

  ReplyDelete
 5. onnea vain! itsellä taas alkoi karppaus kun jouluna tuli hieman lipsuttua eli sokerin lisäksi jäi pois vilja, peruna, riisi, pasta:) ja voin kertoa että jo näin ekana päivänä on niin paljon virtaa että.

  ReplyDelete
 6. Onnea ja tsemppiä lakkoon =) Tämä kaivoi pölyttyneet painonvartijoiden lappuset esiin, jos vaikka onnistuisi näin itsenäisesti =D Viimeksi onnistuin saamaan yli 20kg pois mutta raskauden myötä ne hiipivät takaisin... Itse en niin paljon karkkia syö, mutta mun heikoin lenkki on leipä =)

  ReplyDelete
 7. Tytön kanssa alitettiin kans tuo karppaus eli hiilarit pois :) Parin päivän jälkeen on kyllä jo hieman hoikempi olo ja virtaa on kintaissa. Kurkkaa blogiini, siellä on jotain sinulle :)

  ReplyDelete
 8. Onnea valtavasti karkkilakkoon! Olette te hurjia mimmejä, kun tuollaista uskallatte luvata:-D Mulle ei kyllä karkki ole se ongelma herkuttelussa vaan kaikki leivotut herkut. Isot halit sulle ja ihanaa alkanutta vuotta. Taas niin kauniita kortteja olet näpertänyt:-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.