Saturday, 24 January 2009

~LO: the Joy of Weeding~

Miten tämä voi olla mahdollista? Jo toinen sivu valmiina. iiiiik! Arvatkaa vain että nyt on hyvä mieli :). Oli kiva kun tämä syntyi kohtalaisen helposti.

How can this be possible? Already my second page ready. eeek! You can guess that I am feeling pretty good right now :). This layout came together rather painlessly too.

Laitoin kaikki valokuvani järjestykseen ja heitin pois ne kuvat joita en varmasti aio skräpätä. Kiva kun kuvat ovat nyt järjestyksessä. Oli sitten helppo valita sieltä että mitkä kuvat otan seuraavaan projektiin. Tarvikkeiksi valitsin Lemongrass sarjan (Crate paper): kaksi erilaista paperia ja pakkauksen die cut kuvia. On tosi kiva tehdä leiska saman sarjan jutuilla. Ei tarvitse niin murehtia sitä että sopiiko kaikki yhteen. Otsikon kirjaimet ovat Basic Greyn Mellow sarjasta. Tekstin päätin taas printata ja sitten leikkasin sen riveiksi ja liimailin leiskaan.

I sorted all my photos last night and threw away the ones that I know I am not going to scrap. It is so nice to have them in order now. It was easy then to pick the photos I wanted for my next layout. I decided to use Lemongrass collection by Crate paper: 2 different patterned papers and a packet of die cut shapes. It is sooo nice to make a layout using stuff from the same collection. Don't have to worry about whether everything will go together. The title letters are Basic Grey. I decided to print again the journaling, then cut it into strips and glue them onto the layout.

Miten te kaikki muuten pidätte valokuvanne? Siis, printaatteko itse aina tiettyä leiskaa varten ja tilaatteko jostakin kerralla isomman kasan kuvia ja siitä sitten pikkuhiljaa alatte niitä skräppäämään? Minulla on nyt kaikki samaan leiskaan tulevat kuvat yhdessä joten ne on helppo löytää. Aion skräpätä kaikki jo valmiiksi printatut kuvat ja sen jälkeen alan printtaamaan ne itse aina tiettyä leiskaa varten. Kiva kun voi sitten paremmin miettiä sitä kuvien kokoakin.

By the way, how and where do you all keep your photos? Do you just print them yourself for the specific layout or do you go somewhere like Harvey Norman and get a big pile of them printed at the same time and then scrap those bit by bit? As I organized my photos, I made sure that all the photos for the same layout are next to each other so that they are easy to find. I am going to start scrapping away all the photos that I have printed so far at harvey norman and after that I will most likely print photos myself for each layout. It will be nice as I can work more on the photos.. size etc.

13 comments:

 1. Ihana Laura :) It's nice to see you busy and finishing two layouts in one day. I may be a little biased, but I love them both :)

  ReplyDelete
 2. Upea leiska! Kukkakoristeet on tosi kivat ja tuo katkoviiva on vaan niin hyvän näköinen. Mulla oli tosin ekaksi joku lukihäiriö ja mietin, että miten nuo kuvat muka liittyy häihin :D

  Mä yleensä tilaan isomman satsin kerralla ja alan siitä sitten skräppäilemään. Huomasin vaan valkatessani kuvia Tampereen reissuun, että teetettyjä kuvia alkaa olla jo melkoinen pino.. Saankohan koskaan niitä skräpättyä :D

  ReplyDelete
 3. Laura-

  Not sure if you remember me, we met on SCS- I got some magnolia images from you on the pif thread and we talked about my sister who lives in Finland....

  I store my pics on a thumb drive anymore, first print the ones I want and then save them all so they don't bog down my computer!

  Love thsi page- it is beautiful!

  ReplyDelete
 4. Tosi ihana leiska! Ihanaa, että olet taas löytänyt ilon ja innon skräppäämiseen :) Itse teetän aina kuvat useampaan leiskaan (eli mietin tietyt kuvat valmiiksi sivulle), tosin mullakin on tosi paljon skräppäämistä odottavia kuvia jotka ei vaan inspiroi... pitäisi kai vain heittää ne pois.

  ReplyDelete
 5. Oikein tosi ihana leiska ja mukava nähdä Pauli siellä puutarhatöissä. Mukavaa hommaa.

  ReplyDelete
 6. Haa, hauska aihe! :)

  Itse tilaan kuvat (meillä ei ole väriprintteriä) sen perusteella, mitkä aion skräpätä. Toki osa jää lopulta käyttämättä. Sitten ne odottavat pinossa inspiraatiota :)

  ReplyDelete
 7. The title makes no sense to me! ;) I HATE weeding! Beautiful LO!

  ReplyDelete
 8. Oi, ompa hitsin hieno sivu taas!

  Itsellä omat kuvat ovat missä sattuu, pitäisi kyllä keksiä joku järkevä säilytyssysteemi kuville. Osaa kun ei kuitenkaan ole tarkoituskaan skräpätä niin pitäisi katsoa nekin erikseen tuolta. Yleensä kun pitäisi alkaa askarrella niin sitten vain unohtuu katselemaan niitä kaikkia muitakin kuvia ja kaikki aika meneekin sit siihen.. :D

  ReplyDelete
 9. :) Minä olen tylsä ihminen, meillä on kuvat vain tietokoneella... Olisi ihana ehdä hienoja juttuja, mutta ajan puute on aika kova, enkä saisi aikaiseksi mitään noin kaunista!

  ReplyDelete
 10. There is a strange enjoyment in weeding...LOL! Beautiful layout, love all of the details!

  ReplyDelete
 11. KAunis, ja kun tykkään oranssista ja ruskeasta, niin ei voi kuin ihailla :)

  ReplyDelete
 12. Hieno leiska, tykkään kovasti asettelusta! Kivat katkoviivareunukset.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.