Friday, 23 January 2009

~LO: my guitar hero~


huh huh! Vuoden ensimmäinen leiska on valmis! En ole kyllä tähän täysin tyytyväinen :(. Minulla ei ole ikinä mitään sopivia koristeita leiskoihin ja se kun kyllä sitten ärsyttää! Mutta valmista tuli kuitenkin ja se on kiva juttu.

*sigh* My first layout for the year is finally ready. I am not fully happy with this one though :(. I hate it that I never have the right embellishment for my layouts and it drives me nuts! But at least I got it ready and that is a good thing.

Aloitin niin että valikoin Page maps kirjasta luonnoksen ja aloin tekemään sen mukaan sivua. Loppujen lopuksi sivusta tulikin sitten täysin erilainen. hahaa! No, ainakin sen luonnoksen avulla pääsi alkuun. Pohjapaperi on Fancy Pants, kellertävä paperi taas on Creative imaginations. Otsikon ja tekstin printtasin suoraan tuolle paperille. jeee! Kiva kun pääsee käyttämään nyt printteriäkin kun sellainen vihdoinkin löytyy :). Käyttämäni fontit ovat: Bleeding cowboys ja mom's typewriter.

I started so that I picked a sketch from pagemaps book and started making my layout according to that. Well... at the end my layout is NOTHING at all like the sketch *LOL*. Well, at least it got me started. The blue paper is by Fancy pants, mustard paper is by Creative imaginations. I printed the title and journaling directly onto the paper. Yay! I was so happy to be able to do that now that we finally have a printer. I used the following free fonts: Bleeding cowboys and mom's typewriter.

8 comments:

 1. Hyvältä näyttää.

  eikös ne luonnokset olekin sitä varten, että niistä saa aloittamisapua ja ideoita sitten omiin juttuihin? :D

  Minulla ainakin tahtoo aina homma karata käsistä, kun jonkun luonnoksen näkee ja rupeaa sen pohjalta tekemään.
  Varmaan ainoat, jotka on menneet mallin mukaan on minulla olleet nuo jehkottaren korttihaasteet.

  ReplyDelete
 2. Kesken työvuoron tulin kommentoimaan :) Näyttää upealta! Mielestäni tämä ei kaipaa yhtään enempää korsteita, koska paperit ja kuvat tuovat sivuun riittävästi runsautta.

  ReplyDelete
 3. Upea,upea! Kaunis kokonaisuus ja kaikki natsaa yhteen.Ihana väriyhdistelmä. Joko kuumuus hellittää? Täällä sitä vaikeroi, kun asteita on vähän yli 22 (nauraa)ja sitä ei ole koskaan tyytyväinen.

  ReplyDelete
 4. Tosi hieno sivu! Ja hyvä kokemus tekemisestä, vai mitä: pääsit alkuun ja sait sitten omia ideoita! Kannattaa ajatella niin että asioilla on tapana järjestyä :)

  ReplyDelete
 5. Aivan tosi hieno!
  ihanat värit ja nuo fontit on tosi hienot!

  ReplyDelete
 6. Minusta tuo leiska on ihana! :) Nuo värit on upeat! -seija-

  ReplyDelete
 7. You and your bad self confidence.... ;) You should really be happy about this page - it's lovely!! Very stylish and clean. Nice colours too!

  ReplyDelete
 8. Oih miten upea sivu! Näyttää hienolle ihan näilläkin materiaaleilla ilman kummempia koristuksia. Silleen kivan "miehekäs" sivu. Ihailen ihmisiä, jotka osaa tehdä tuollaista äijämäisempääkin jälkeä. Itse kun yrittää, niin aina kukkaset ja muut söpöt tilpehöörit ottaa vallan ja niin sitä taas mennään :D

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.