Thursday, 15 January 2009

~minut on haastettu! iiiik!~

Tarja heitti minulle haasteen ja pitihän siihen tarttua eli:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

Mitä ihmettä sitä voisi itsestä kertoa.. voiiiiih!
ok, 6 random facts about myself.

1. Tykkään nenännyrpistelystä. hihii! :) Aina pitää pyytää että Pauli nyrpisteli nenäänsä kun minusta se on niin hauskannäköistä. Ja kun äiti oli täällä kylässä niin senkin piti aina sitten nyrpistellä. hihii! Ja minä itsekin tykkään nyrpistellä nenääni :) Omituinen.
I like nose wrinkling *LOL*. I love asking Paul to wrinkle his nose as he looks so funny. He always stops it too soon and I beg him to do it again. And when my mom was visitin, she had to do it, too *grin* And I love wrinkling my nose, too. Yes, i am odd.

2. Paulia on pitänyt kouluttaa siitä että miten juodaan minun lasista tai tölkistä. hih! Inhoan sitä jos minun lasista juodaan ja se lasin reuna jää märäksi ja se varsinkin oikein kauhistuttaa että jos siihen reunalle jäisi pikku ruuanmuru. Samoin jos tölkistä otetaan kulaus, niin siihen päälle ei saa jäädä sitä juomaa. *hihittelee täällä itsekseen*
I have had to train Paul on how to drink from my glass or can. *giggle* I HATE it someone takes a sip from my glass and the rim is wet then. And it is absolutely horrible if there ends up being a little crumb of food. Also, if someone takes a sip from my drink can, please please, do not leave any of the drink on top. *giggling by myself*

3. Minun Sokeri kissa on minun ihana pusulivauva. Sokerin kanssa on niin ihana istuskella takapihalla. Sokeria pitää aina pidellä niinkuin vauvaa ja siinä me sitten nautiskellaan pikku tuulesta ja katsellaan lintuja :).
My Sokeri cat is my sweetie snugglebaby. I love sitting in the backyard with her. She loves to be held like a baby there and so, we just sit there enjoying the breeze and looking at birds.

4. Tykkään vedestä! Minun ykkösunelmani on joskus asua talossa jossa takapihalla on uima-allas. Olisin siellä koko ajan!!! Uiminen on ihanaa! Ja rakastan sadepäiviä! Ne on IIIIIIIIIIIHANIA!
I love water!!! My no.1 dream is to one day live in a house with a pool in the backyard. I would be there all the time!!! I love to swim! and I looove rainy days. They are so FABULOUS!

5. Tykkään siitä että saan itseni nauramaan. Minä nauran monesti ihan kummallisille asioille. Tuntuu että jokin vain klikkaa päässä ja tulee niin hirmuisen hyvät naurut ettei se nauraminen meinaa loppua ollenkaan. Kukaan muu ei sitä ikinä ymmärrä :). Ei se haittaa. Nauraminen on hyvä juttu.
I like to make myself laugh. I often laugh at really strange things. I feel like something just clicks in my head and I get the best laughter.. so much so that I can barely stop! Nobody ever understands it. Oh well, it doesn't matter. Laughter is good for life.

6. Minulla on usein paha mieli siitä että minulla ei ole kavereita.. siis muuten kuin netissä. Olisi niin kiva kun olisi ihmisiä jotka tulisivat käymään kylässä ja joiden luona voisi käydä tai voisi soittaa. Siitä on tullut monta kertaa itku :(. Aina on tuntunut siltä että enkö minä ole tarpeeksi hyvä kaveriksi tai että olenko minä kertakaikkiaan niin erilainen? *nyyh*
I often feel really bad about not having any friends.. other than online. I would so love to have friends that I could visit.. or ones that would come visit me or would call me. I have cried about that so many times. I always wonder that am I not good enough to be a friend or am I really *that* different? *sniff*

huh huh, olipas se kyllä haastava. En taida haastaa nyt ketään muuta tähän, ainakaan vielä.

8 comments:

 1. I don't have any face-to-face friends either and it is hard sometimes.

  Between my bone disease and not driving, it's very difficult for me to meet people and get to know them better. To add to that, I'm horribly allergic to the cats - if I go into a house with cats I can end up in the hospital - so when I do meet people I like I often can't visit them. That always seems to be a sticking point.

  All that said, I feel your pain. Thank the Lord for the internet.

  ReplyDelete
 2. Harmi kun tätä välimatkaa on näin paljon... Minä kyllä tulisin kyläilemään =) Oikein iso voimahali =)

  ReplyDelete
 3. voi ei! sun pitää muuttaa nyt takas suomeen. uskon että täällä olis aika montakin jotka haluis olla sun kavereita muutenkin ku vaan netissä. :) isot halit toiselta, joka naureskelee itsekseen omituisille asioille.

  ReplyDelete
 4. Ihania vastauksia sinusta, olet mielenkiintoinen persoona :) Minä olen hyvin huono kyläilemään missään, mutta sinun luokse tulisin Sokeria silittelemään jos ihan pikkuisen lähempänä asuisit! Mukavaa loppuviikkoa.

  ReplyDelete
 5. Sama ongelma minulla, kuin muillakin suomalaisilla. Olisin mielelläni sinun kaveri naamasta naamaan, mutta välimatka on hirveän pitkä.

  Niin, minulle on jo etelä-suomi kamalan kaukana, kun täällä kainuun korvessa asustan. :)

  ReplyDelete
 6. Joskus tunnen minäkin itseni hyvin yksinäiseksi. Jos välimatka olisi vähäisempi, tulisin piipahtaan ja voitaisiin samalla kuolaten katsella avaamatonta karkkipussia. :)

  ReplyDelete
 7. Ja miten olisikaan sellainen askartelukommuuni mukava, kun aina olisi lähellä ihminen joka ymmärtää askarteluiden päälle.
  Mulla on nimittäin vähän se ongelma, että jos alan irl selittämään korttijuttuja tms, niin ihmiset kattoo tyyliin suu auki ja kohta alkaa silmien pyörittely.
  Ne varmaan aattelee, että eipä oo tuuliksella kaikki palikat kohdallaan päässä. :)

  ReplyDelete
 8. Hey, I would visit... but now you're so far away, you know! But some day... ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.