Monday, 5 January 2009

Tulin äsken Scraptacularista ensimmäiseltä Photoshop tunnilta. Oli tosi kivaa. Opin kivoja juttuja että miten valokuvista saa tehtyä paremmannäköisiä. Nyt kun vain ehtisi harjoittelemaan... Oli ihana kun tulin kotiin, ja postilaatikko oli ihan täynnä. Jippii! No, ei siellä niin paljon kyllä ollut ihanaa postia, mutta kun laatikkokaan ei ole niin iso. Sain tämän kirjan:

I just came back from Scraptacular where I had my first PhotoShop lesson. Really enjoyed it! Thank you Kim! I learned some super good things about how to make my photos look nicer. I can't wait to edit my photos now. Ah, it was awesome to come home as my mailbox was FULL! I received this book:

Vilkaisin sitä ihan vain nopeasti ja täytyy sanoa että näyttää kyllä tosi kivalta kirjalta. Esimerkkileiskat on upeita ja kirjassa ei ole liikaa tekstiä. Hyvät väritkin vielä, niin mikä siinä on lukiessa. Taidan lähteä sitä lukemaan sängylle kun saan tämän postitettua. :) Sain myös The Greeting Farmilta uusia leimasimia. Iiik! Ne on ihania! Ihan pakko yrittää leimailla jotakin tänään!

I had a quick look at it and I must say that I think it looks pretty good! The layout examples are gorgeous, there is not too much text and I love the colours in this book. Makes it great to read. I reckon I am going to go read this on the bed after I finish this blog post :). I also received some great new stamps from the Greeting Farm. they are soooo cute!! I will have to stamp a bit today.

1 comment:

  1. :) Kurssi kuulostaa kivalta. Täytyisi itsekkin opetella kuvankäsittelyä, mutta laiskuus, se laiskuun :)

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.