Friday, 23 January 2009

~under my lucky stars album~

Noniin, jopas nyt tulee postailtua blogiin :). Pitääkin laittaa kerralla paljon kun viime päivinä on ollut niin hiljaista.
Skräppääminen tosiaan pelottaa, joten päätin toissapäivänä kaivaa esille ohjeet tähän Under My Lucky Stars albumiin, mikä on Celine Navarron suunnittelema. Ostin nämä ohjeet ja tarvikkeet jo varmaan vuosi sitten, mutta en vain ole saanut sitä tehtyä kantta pitemmälle. Halusin tehdä jotakin missä ei tarvitse miettiä mitään erityistä.. saa vain seurata ohjeita. Ja sainkin kaksi sivua lisää valmiiksi. Jee!

Oh wow, I seem to be posting all the time now :). Well, I have been quiet, so I'd better post a lot to make up for it.
Like I said in the previous post, i am a bit scared of scrapping at the moment, so I decided to dig up instructions for this Under my lucky stars album, which is designed by Celine Navarro. I bought the kit with instruction already ages ago, but haven't been able to get further than the cover. But now I wanted to be crafty, but work on something where I don't need to stress.. just follow the instructions. I managed to finish two more pages. Yay!

Tässä on siis albumin kansi:
This is the album cover:

sisäkansi:
inner cover:

ensimmäinen sivu:
first page:
toinen sivu:
second page:

10 comments:

 1. No niin! Huomaatko, että "ei se niin pahaa olekaan"! Enkä nyt oikeastaan sitä näin tarkoittanut! :) Tekee sillä fiiliksellä, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Ilman paineita siitä, että miltä lopputuloksen pitäisi näyttää. Tekemisen pitää olla kivaa, siitähän tässä on kyse. Kyllä se sulta sujuu. Ja niin sujuu moni muukin asia! :) <3

  ReplyDelete
 2. Tässä on kiva rento meininki! Toivottavasti saat skräppikoneen kunnolla käyntiin, töitäsi on kiva käydä katsomassa :-)

  ReplyDelete
 3. Looking really good! It's going to be a lovely album. Great colors and doodling!

  ReplyDelete
 4. Ei siulla pitäisi olla mitään hätää skräppäämisen suhteen, kun ainakin noiden korttien perusteella tunnut omaavan loistavan graafisen silmän :)

  ReplyDelete
 5. Sama se näiden tilkkutöidenkin suhteen. Ne vain pyörii päässä, eikä saa alotettua. Sitten ompelee taas aivan hulluna, kun saa oikean mallin päähänsä. Ihania sivuja olet saanut aikaan.

  ReplyDelete
 6. Nämähän ovat ihania! Oma suosikkini on tuo kakkossivu, jossa on Sokeri. Sen kuviopaperi on ikään kuin tapettia ja tulee sellainen pysähtyneen, rauhallisen hetken tunnelma kuten kissoilla parhaimmillaan on

  ReplyDelete
 7. Voi miten kiva nähdä sun skräppäystä pitkästä aikaa. Tämä albumi näyttää upealta. Ja edellisen postauksen kalenterikin on ihana. Innolla odotan seuraavia kuukausia.

  ReplyDelete
 8. Upeat sivut, niin kiva ja rento fiilis niissä :)

  ReplyDelete
 9. Voi vitsit miten aivan älyttömän ihanan näköisiä!!! <3<3 Ei voi muuta sanoa :)

  ReplyDelete
 10. Tosi kivan näköiset sivut, raikkaat värit! Oma suosikkini on My Sokeri sivu. Ihania yksityiskohtia. Ylösalaisin käännetty pilkkuja syövä hahmo on aivan loistava. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.