Friday, 30 January 2009

~yes, still steaming hot here~


Terveiset lauran helletoimistosta. hih! Tuossa koneella istuskelen naputtelemassa tätä blogipostausta. On kyllä vähän paha olo ja pää kipeä mutta yritän kovasti juoda vettä. Kuumuus on vieläkin ihan kamala. Talossa on lähes +40C lämmintä joten siellä on ihan kamala olla. Sitä kuumuutta ei pääse mihinkään karkuun. Tänään täällä on taas ollut n.+47C lämmintä. Talo kun on jo ennestään kuuma, niin se on vain pahentunut. Viime yönä ei ilmastointilaite alkanut toimimaan ennenkuin n.3:30 yöllä! Onneksi se sitten toimi puoleen päivään saakka joten sain nukuttua. Monta kylmää suihkua on otettu, mutta se auttaa vain vähän aikaa. Takapihallakaan ei ole viileää mutta on vähän parempaa entä sisällä joten Pauli toi minun tietsikan tänne :). Välillä käy ihana pieni tuulenvire, mikä auttaa hieman. Voi että kun alkaisi jo viilenemään... tätä ei jaksa enää!

Hello from Laura's heat wave office. *grin* I am sitting right there on the computer writing this blog post. I am feeling a bit sick and have a headache but i am trying to keep drinking water. The heat is still so bad. Inside the house it is almost +40C so it is super uncomfortable. House has been hot already and it has just kept ketting hotter and hotter every day. Last night our portable air con didn't start working until 3:30am!! Fortunately it did work then all morning so I got some decent sleep. I have taken many cold showers, but it helps only a short time. It is not really cool in the backyard, but it is better than inside so Paul brought my computer here :). Every now and then there is a slight breeze which helps a bit. I so hope it will start cooling down. i can't take any more of this heat!

6 comments:

 1. hih. hieno toimisto sulla, kunhan vain "ilmastointi" pihallakin toimisi:))) muista juoda, suihkutella jne.. kyllä se tästä taas:))) pärjäile!

  ReplyDelete
 2. Voi kauhistus sitä kuumuutta, ihan kamalaa! Koita jotenkin pärjäillä! Onneksi kotitoimiston saa uloskin, jos vaikka välillä vähän tuulisi :) Ja mä en enää valita tätä reilua +30 astetta, kun siellä on ihan järjettömästi kuumempaa...

  ReplyDelete
 3. Koitahan pärjätä siellä kuumatoimistossasi!

  ReplyDelete
 4. OOOH try to stay cool! We'll try to blow some cold air your way!

  ReplyDelete
 5. Voimia sinne helteeseen!!! -seija-

  ReplyDelete
 6. Eikö se helle siellä jo kohta hellitä, mulle + 25 on jo liikaa... Koita jaksaa, yksi helteen ystävä kaveri väittää kiven kovaan, että kuuman juominen auttaa, ja että pitää muistaa syödä suolaista, ettei elimistö mene ihan hupsheisekaisin!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.