Monday, 16 February 2009

~hiljaiseloa~

Blogi on hiljaisena vielä jonkin aikaa... minulla on ollut aika masentunut olo :(. Tuntuu että ei löydy energiaa yhtään mihinkään ja väsyttää koko ajan. Toivottavasti olo paranee pian sillä haluttaisi kyllä askarrella.

My blog will be quiet for a bit longer.. I have been feeling pretty depressed :(. I don't seem to have energy for anything and I am tired ALL THE TIME. I hope that I will feel better soon as I would love to be crafty.

13 comments:

 1. Älä huolehdi blogin päivittämisestä vaan lepäile ihan rauhassa! Me lukijat kyllä pysytään täällä, kirjoitat sitten kun siltä tuntuu. Toivottavasti mielialasi paranee pian, sitten askartelukin taas sujuu. *halaus*

  ReplyDelete
 2. Ihan samaa meinasin sanoa kuin omulikin. Me ollaan kyllä täällä odottamassa vaikka päivityksissä olisikin vähän taukoa. Jaksuhaleja!

  ReplyDelete
 3. Hope you're feeling better soon Laura!

  ReplyDelete
 4. samat fiilikset täälläkin. tekis mieli tehdä jotain, mutta ei jaksa tai saa aikaseks. tylsää. mä taidan nyt päästää auringonvalon sisään ja keittää kahvia! piristyshalit sulle!!!!

  ReplyDelete
 5. I hope you'll feel better soon, sweetie! *hugs*

  ReplyDelete
 6. Tsemp! Aina ei jaksa, mutta sen kivempaa on, kun taas jaksaa..!

  ReplyDelete
 7. Ei hätää, lepää vain jos siltä tuntuu! Anna itsellesi lupa hidastamiseen - jaksat sitten kun jaksat. Jos vaikkapa viikko tuntuisi kamalan pitkältä tauolta, kokeile ottaa tavoitteeksi että _kahden viikon_ päästä taas jaksat, et ennen. Ja jos sitä ennen tulee _pakottava tarve_ touhuta ja innostua, anna mennä :)

  ReplyDelete
 8. Joskus lepo tekee ihan hyvää, kun sitä kuitenkin menee sata lasissa suurimman osan vuodesta. Mullakin joku ihme askartelulukko, oikeastaan en jaksaisi muuta kuin väritellä kuvia, se on jotenkin mulle sellainen rentoutumisjuttu (vaikka niskat meneekin jumiin *virn*). Mä tiedän, et kun taas palaat "ruotuun" niin nähdään mahtavan upeita juttuja, joten jaksetaan kyllä odotella, älä huoli! (hyvä muuten kun huomasit mun kirjotushärön, ei kannata siis askarrella väsyneenä :)) *kaukohali*

  ReplyDelete
 9. I hope you're feeling better soon. I understand what it is like to be depressed because I have depression among other problems. This winter I used a special sun lamp and it really helped me through the winter. I highly recommend you buying one because it really does help.

  Hugs,
  Beth

  ReplyDelete
 10. I'm so sorry and I hope you are feeling better soon.

  (((((HUG)))))))

  I hope you are back creating soon too - everything you do is so pretty :-)

  ReplyDelete
 11. Aurinkoa ja iloista mieltä täältä sinne!!! *halaus* -seija-

  ReplyDelete
 12. Masennus on jostain syystä iskenyt tännekin enkä ole jaksanut (enkä välillä pystynytkään)askartelemaan mitään, mutta mulla on jostain syystä iskenyt taas hirvittävä askartelutarvikkeiden ostomania ja olen käynyt monessa nettikaupassa ostoksilla ja huutelemassa sultakin helmiä yms. Pikaista mielialan nousua sulle, mutta anna todellakin itsellesi lupa olla tekemättä mitään niin ei ainakaan se lisää masennuksen tunnetta tai tuo huonommuuden mielialaa.

  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.