Wednesday, 18 February 2009

~I made some cards! eeek!~

Hirmuisen isot kiitokset teille kaikille jotka jätitte kommentteja edelliseen viestiin. Ne ihan oikeasti auttoivat tosi paljon! Minulla oli maanantaina tosi kurja olo. Väsytti.. ja oli hirmuisen yksinäinen olo. Tuntui ettei jaksa enää mitään. Ukko oli sitten eilisen päivän kotona ja se auttoi tosi paljon. Minä noudatin neuvojanne ja otin ihan iisisti vain. Tein vain sen verran kun pystyin ja nautiskelinkin jopa. Taisin aikaisemmin yrittää tehdä ihan liian monta asiaa kerralla ja sitten en saanut mitään tehtyä loppuun saakka ja pikkuhiljaa se alkoi kaivertamaan mieltä ja sitten aloin jo haukkumaan itseäni saamattomaksi jne. nyyh.

Huge, huge thanks for all of you who left such wonderful comments to my previous post. They really helped a LOT! I felt so so bad on Monday. I was super tired and felt so so so lonely :(. I felt like I can't do anything anymore. My partner stayed at home yesterday and it helped me so much. I took your advice and just took it easy. I did what I felt comfortable with and even enjoyed myself a bit. Shopped for ice tea and chocs :). I think that last week I have been trying to do too many things at the same time and I couldn't finish anything. Little by little I just felt worse and worse and then I started talking myself down and feeling useless and worthless. *sniff*.

Viime yönä olin hereillä ja katselin dvdltä paria tv sarjaa. Innostuin sitten kaivelemaan esille pari Hero Arts leimasinpakkausta joita en ollut edes vielä avannut. Hero Arts on ollut minun suosikki leimasinvalmistaja oikeastaan siitä lähtien kun aloin leimailemaan. Olen tykännyt heidän leimasimistaan tosi paljon. Ne on kivoja ja yksinkertaisia ja niillä on tosi kiva leimailla. Ne ovat myös aika ajattomia. No, mutta tässä siis kaksi korttia mitkä sain valmiiksi (hidas kun olen). Mitä tykkäätte? Sitä minun yksinkertaista tyyliä taas.

Last night I was awake and watched some tv shows from dvds. Then I suddenly got inthe mood for stamping and dug up some Hero Arts stamp sets which I hadn't even opened yet. Hero Arts has actually been my favourite stamp company ever since I started stamping! I like their stamps a lot. They are super cute and simple and I think they are really timeless, too. Well, anyway, here are the two card which I managed to finish (yes, I am slow). What do you think? My usual simple style.


8 ja 9/365

25 comments:

 1. Kauniita kortteja. Tuo puu varsinkin on oikein keväinen ja pirteä.

  ReplyDelete
 2. Nämä on niin juuri sinun näköisiä kuin olla ja voi, yksinkertaisen kauniita. :) Minäkin tykkään erityisesti puusta.

  ReplyDelete
 3. Juu! Kyllä tykkään!! Kiva kuulla, että olet piristynyt ja, että askartelu taas maistuu hyvältä!!

  ReplyDelete
 4. Ihania kortteja! :) Hero Arts on munkin suosikkejani, ihania leimasimia!

  ReplyDelete
 5. Wau, ihania kortteja olet tehnyt. Yksinkertaisesti nämä ovat upeita. Tykkään tosi paljon.

  ReplyDelete
 6. MoikkaMoi,
  Kiva kuulla että voit jo paremmin!

  Aivan mahtavia kortteja olet tehnyt, pidän eteenkin tuosta tyttö kortista, mahtavan yksinkertainen kortti jossa on tyyliä!!!

  Itselläni vaatisi taitoa harjoitella tehdä yksinkertaisia ja kauniita kortteja!

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania molemmat! Sulla on mahtava tyyli, sekä korteissa että muissa jutuissa. Tosi söde tuo japanitar! Hyvä, että voit jo paremmin! Itseltään tulee aina välillä vaadittua liikaa.

  ReplyDelete
 8. Oooo, minun suosikki on tuo alempi vaikka ylempikin on söpö. Tykkään sinun korttien tyylistäsi.
  Kiva, että sinulla on jo parempi mieli

  ReplyDelete
 9. Iiiiihania :) Tosi suloisia kortteja :D

  ReplyDelete
 10. Voi kuinka söpöjä! Mun suosikki oli tuo eka :)

  ReplyDelete
 11. tottakai me tykätään, turhaan edes kysyt:))
  hienoja, ja ihan sinun näköisiä!
  ja kiva, että on taas parempi mieli..

  ReplyDelete
 12. Mukava, kun olet taas paikalla ja sieviä kortteja olet tehnyt.

  ReplyDelete
 13. höpsö! tottakai ne on ihania! oon ehkä ennenkin sanonut (monta kertaa) että tykkään tosi paljon sun tekemistä korteista. :) tykkään sun yksinkertaisesta tyylistä ja siitä, että kortit on aina niin huolella tehtyjä. HALEJA!

  ReplyDelete
 14. Aivan ihania kortteja!! Tykkään paljon näistä vahvoista väreistä joita käytät. Itse kun tulee väriteltyä vähän turhankin pliisuilla väreillä =DD

  ReplyDelete
 15. vau onpas aivan ihania kortteja! onnekas on se kuka saa nuo vastaanottaa. mäkin tykkään sun tyylistä. sulla on silmää tyylille sun askarteluissa.

  ReplyDelete
 16. Ihana pikku-geisha! Varsinkin nuo kimaltelevat kukat hiuksissa... Oot kyllä niin taidokas! =)

  Ja muutenkin hyvä kuulla, että kaikki on taas paremmin! Muista aina, ettei me olla täällä suorittamassa vaan nauttimassa ja oppimassa elämästä!!

  ReplyDelete
 17. Really lovely cards as always Laura! I think they're almost as wonderful as you :) Nah, they're not that good ;)

  You'll always be a champion to me! :)

  ReplyDelete
 18. Tykkään kovasti tyylistäsi. Nämä kortit ovat kovasti mieleen. :) Joskus itseäni ahdistaa, kun korttiin pitäisi tunkea jos jonkinlaista nappia ja hörhelöä. Yksinkertaisuus kunniaan!!!

  ReplyDelete
 19. Molemmat ihania ja niin sinun näköisiäsi :)

  ReplyDelete
 20. Simple, yet so perfect!! Love your cards!

  Glad to hear that you're feeling somewhat better. I'm here for you if you need me. Take care!

  *HUGS*

  ReplyDelete
 21. Todella kauniita kortteja ja mua erityisesti kiehtoo tuo geisha (itse olen maalannut ison geisha-maljakon ja haaveilen maalaavani pari taulua samaa aihetta, siis posliinia).

  -merja-

  ReplyDelete
 22. Ihanat kortit, todella tyylikkäät kuten sulla on tapana :o) Kiva että voit paremmin :o).

  ReplyDelete
 23. Aivan älyttömän ihania molemmat!!! Osaat tehdä noita niiin upeasti.

  ReplyDelete
 24. hey Laura I just visited your blog to know if you were OK..its so sad not to hear from you and wanted to leave a warm HUG!!!!!
  MISSING U
  Love Always
  Meenakshi

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.