Monday, 2 February 2009

~LO: Summer drink~


Jihuu!!! Vihdoinkin hyviä uutisia. Täällä on lopultakin sää viilentynyt. Voi mikä helpotus se on! Perjantaina alkoi olla jo tosi paha olla kun talo oli entistäkin kuumempi. Mutta nyt on ihan kiva, paitsi että tulee nukuttua ihan älyttömästi. Kuumat päivät taisivat uuvuttaa ihan tosissaan!

Yippee!!! Finally good news. Weather has cooled down a fair bit. It is still going to be pretty hot, but nothing horrible like last week. What a relief! I was feeling pretty awful on Friday as house had gotten sooo hot. Feels pretty good right now, but I just seem to be sleeping a LOT. I guess the hot days got me super tired!

ja toinen hyvä uutinen on se että minun skräppilukko taitaa vihdoinkin olla avautumassa! Olen jo pitkään kärsinyt kovasti ahdistuksesta aina kun olen yrittänyt skräppäillä. Ilo katosi siitä ihan kokonaan. Juttelin sitten Paulin kanssa asiasta toissailtana ja jokin klikkasi päässä. Olen yrittänyt tehdä sivuja ihan eri tyylillä entä mikä on ihan omintani. Olen kovasti halunnut tehdä sellaisia vähän 'lehden sivun' näköisiä sivuja mutta se ei vain ole minua varten. Aloin sitten skräppäilemään niin että sen pitää olla kivaa.. ja sainkin tehtyä kaksi leiskaa!!! En niin murehtinut että onko ne hienoja vain mitä.. tein vain mitä mieleen tuli. Ihanaa!

and the other bit of good news is that I think that my scrapknot is finally starting to untangle! I have been suffering from pretty bad anxiety for quite a while whenever I have tried to scrap. I completely lost any fun that I used to have when scrapping. I had a good talk about it with Paul the other night and something clicked nicely in my head :). I have tried to make pages that aren't really me. I have sooo wanted to make pages that look like 'magazine style'. You know, those super sleek, elegant pages that you see in the best magazines. But they aren't really my style. So, i decided to scrap so that i would just have fun and I finished two layouts!! I decided not to care about whether they are super good or whatever.. just did things that I enjoyed. Loved it!

Tässä niistä ensimmäinen. Osallistuin Scrapboutiquessa valokuvaushaasteeseen. Tämä kuva oli minun ensimmäisen viikon kuva. Piti ottaa sellainen lähikuva jossa kohde on kuvassa (lähes) kokonaan niin että osa jää kuvan ulkopuolelle. Minä otin kuvan suosikki kesäjuomastani. NAM! Leiskaan tuli paljon piirtelyä, mikä oli tosi kivaa ja vapauttavaa. Journalin lappusen leikkasin puoliksi ja hioin reunoja vähän hiekkapaperilla. Ah, tuo kiiltävä reunus. Se on tehty sellaisella tuotteella kuin Foilz. Ostin niitä erilaisia vähän sen jälkeen kun muutin tänne ja niitä ei ole tullut käytettyä juuri ollenkaan. Sitä käytetään joko kaksipuolisen teipin kanssa tai Sailor glue liiman kanssa. Eli teippi laitetaan paperiin kiinni ja sitten foilzia päälle. Se tarttuu teippiin kiinni ja jäljelle jää vain kirkas muovi. juu, hyvää selitystä.. hoh hoh! Pitääpä laittaa siitä kuvia enemmän, jos haluatte.

Here is the first one of the layouts. I took part in a 4 week photo challenge at Scrapboutique. This photo was for the first week. We needed to take a close up photo where the object is in the photo completely so that some of it will be outside the photo. I took a photo of my favourite summer drink. YUM! I loved doodling on the layout. It is so fun and freeing. I cut the journaling note in half and sanded the edges. Oh yes, the shiny frame. I used thing called Foilz. I bought several colours of it when I moved to Australia 4 years ago and have barely used it. I used it with double sided tape. It is quite a fun product!

Recipe:
Patterned paper: Rose Moka 'Ecorce'
stickers: K&company 'berry sweet'
alphabet stickers: Rose Moka and Doodlebug
journaling paper: elle's studio
rub on: making memories
shiny frame: used Foilz with double sided tape

5 comments:

 1. Ihanan raikkaan näköinen sivu Itse aina toivon, että minun töistäni voisi sanoa, että ne ovat raikkaita.

  ReplyDelete
 2. Nuo pöllöt ja sateenkaari ovat ihana yksityiskohta. Tekevät koko sivusta kivan :)
  Onneksi ihan käsittämätön helle alkaa teillä hellittää, se on ylittänyt uutiskynnyksen myös Suomessa

  ReplyDelete
 3. Upea sivu ja sopii hyvin tuohon kuvaan raikkaudellaan :)

  ReplyDelete
 4. Ihana ihana ihana!!!! Aivan älyttömän ihana! Voi että tässä on kaikki mun suosikkijutut, vihreä (mun lempiväri) vaaleanpunainen (mun 2. lempiväri), pallo/pilvireunukset ja pieniä söpöjä otuksia! Iiiih! <3<3<3

  ReplyDelete
 5. ihania leiskoja oot saanu aikaan, vaikka kuumuus onkin haitannut. näyttää kyllä todella raikkaalta tämä sivu. tykkään kyllä tosta seuraavasta myös.
  jatka vaan vauhdilla, kun sun töitä on aina niin ihana katsella. ne myös inspiroi!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.