Friday, 6 February 2009

~LO: summer office~


Minä se taas olin hyvä tyttö ja skräppäsin viime yönä. Tällainen tuli leiskasta. Kävin aikaisemmin viikolla Scraptacularissa ja ostin tuon ihanan Creative Imaginations paperin. Tiesin jo ostaessani että skräppään sille tuon kuvan.

I was such a good girl again and scrapped last night. This is what my layout ended looking like. I popped into Scraptacular earlier this week and bought this gorgeous Creative imaginations paper. When I bought it, I already knew that I will use it to scrap that particular photo.

Leikkasin pilvet iiiihanasta pilvisestä American Crafts paperista (jota olen hamstrannut monta arkkia. hihii! Vihdoinkin raskin käyttääkin...). Paperin toinen puoli oli ihanan keltainen joten leikkasin siitä auringon ja säteet. Sitten leikkasin 'valokuvamaton' ja journaling kortin scenic routen ruutupaperista. Sitten vain paljon piirtelyä joka paikkaan ja viimeiseksi vielä vähän walnut ink roiskeita. Siinä se.

I cut the clouds of a gorgeous American Crafts paper (which I have hamstered away quite a few sheets *grin*). The other side of the paper was gorgeous yellow, so I cut the sun and rays from that. Then I cut the photo mat and journaling card from Scenic Route paper. A lot of doodling and finished it off with some walnut ink splashes. That's it.

Tänäänkin kävin Scraptacularissa ja ostin muutaman uuden Basic Grey Marrakech paperin. Voi että ne Porcelain sarjan paperit ja tarrat ovat kyllä tosi kauniita, mutta eivät vain sovi minun tyyliin... vähän kyllä harmittaa. Jos minulla sattuu olemaan joku kuva johon ne sopivat, käyn kyllä heti ostamassa!

I went to Scraptacular again today and bought a couple of sheets of that new Basic Grey Marrakech range. But wow, those Porcelain papers and stickers are absolutely GORGEOUS. What a shame that they just don't match my scrapping style *sniff*. If I have a photo that I can use with those papers, I am certainly going to buy them!!

Recipe:
patterned papers: Creative Imaginations, Scenic Route and American Crafts
alphabet stickers: Doodlebug and AdornIt
other: black pen and Tsukineko walnut ink

11 comments:

 1. Tämä on aivan ihana! Ihan sinun näköisesi, tykkään kovasti pilvistä, auringosta ja piirtelyistä :) (Ja tietysti tuo CI:n paperi on ihan mielettömän ihanaa... Olen kyllä tosi kade, kun pääset skräppäilyshoppailemaan livenä ihan milloin vain.)

  ReplyDelete
 2. tosi hieno! ihan sun näköinen ja ihanat värit!
  itsekkin tilailin juuri Marrakeshin ja Porcelainin papereita. ja Porcelainit on niin hentosen värisiä mun tyyllin myös mutta otin silti ja aion kyllä sotkea niiden kanssa hieman väriä ettei nyt aivan sentään vaisuksi heittäydytä:)

  ReplyDelete
 3. Kiva sivu.. Ja kyllä tuo pilvipaperi on niin ihanaa että.. Harmittaa kun en tullut sitä ostaneeksi kun sen yhden, sentään sen raskin käyttää vaikka kauan mietinkin..
  Ja upea tuo taustapaperi.. Minäkin ihan pikkusen kade kun täällä ei ole skräppiherkkukauppoja.

  ReplyDelete
 4. Tosi hieno! Ihanat värit ja paperi.Aurinko ja pilvet sopii hyvin kuvaan.Blogissani on sinulle jotain!!!

  ReplyDelete
 5. Pilviä, pilviä, pilviä! Ihania! Ihana sivu muutenkin, piirtelyt ja kaikki. Ja voih, pääsisipä sinne shoppamaan, ei tosin kuumien ilmojen aikaan. Ihan huippu muisto tämä sivu sinulle niistä tuskasen kuumista päivistä.

  ReplyDelete
 6. Ihana tuo taustapaperi, rakastan näitä Creative Imaginationsin papereita. Ja hauska, miten olet leikannut AC:n paperin taustapuolesta auringon. Ihana oivallus!

  ReplyDelete
 7. Hieno leiska kaikenkaikkiaan. Värit ja muutenkin.

  ReplyDelete
 8. I love the edge on that background paper and your sun and clouds are very cute! Nice nice layout.

  ReplyDelete
 9. Ihan skräppäyksen olet tehnyt. Mulla into tehdä eka sivu vaan kasvaa... mutta koska... aika näyttää... Blogissani on sinulle jotain!

  ReplyDelete
 10. Suurta ihailua! =) Tosi mahtava kokonaisuus! Tuo keltainen aurinko on juuri sopiva väriläiskä ja niin oleellinen koko aiheeseen, ja nuo piirtelyt ja maaliroiskete ja taustapaperi... Huoh, ei voi kyllä muuta kuin yhtyä muioden kommentteihin, siitä miten ihanaa olisi päästä tuosta noin vain skräppäystarvikekauppaan...

  ReplyDelete
 11. Liityn ylistäjien kuoroon :D
  Niiiiiiin ihana! Taustapaperi, pilvet, värit, kaikki! Ooooh.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.