Saturday, 21 February 2009

~Stampin' Up asiaa~

Heipparallaa!!!

Taidan luopua nyt Stampin' Up edustajana olemisesta... itseä ei haluata tilata nyt oikein mitään (kun yritän siivota kaikkia ylimääräisiä juttuja nyt pois) joten en taida saada täyteen sitä tilausmäärää minkä avulla voisin vielä jatkaa. Olisi kyllä kiva jatkaa vielä yksi vuosineljännes sillä pian tulee uusi kuvasto, mikä olisi kiva nähdä.

Mutta, siis, jos haluatte tilata jotakin Stampin' Up tavaraa, niin nyt kannattaa laittaa kyselyt/tilaukset tulemaan. Pari ihanaa ihmistä on odottanut mailiani jo pari kuukautta.. iiik! Olen ollut niin saamaton. Mutta nyt on katalogi tässä vieressä ja yritän vastata maileihin samantien. Minun mailiosoitehan on askartelu75@gmail.com

Ja mitä sieltä voisi tilata...

No, ensimmäisenä varmaankin pitää mainita ne tosi kivat aakkoset ja niihin sopiva lävistin:

------------------

Seuraavaksi sitten Stampin' Up mustepullot. Jos tykkäät käyttää vaikka Distress Ink musteita leimasinkuvien värittelyyn, niin tykkäät varmasti SU musteista. Värejä on 54!!!!! ja pullojen hinta on reippaasti Distress inkejä halvempi. Niiden kappalehintahan on n.5 euroa, mutta SU mustepullot ovat vain 2.75e/kpl. Pullot ovat muovisia eikä kovin painavia joten postikulutkaan eivät ole ihan älyttömät. Ihana ystäväni Sandra värittää kaikki kuvansa SU musteilla ja hitsi että ne näyttää upeilta. iiik! Ainiin, nämä musteet ovat myös sopivia Just rite leimasimiin. Kaikki eri värit näet kuvaston sivuilla 130 ja 131.

------------------
Entäs sitten tämä lävistäjä, mikä on minun suosikkini! tosi helppokäyttöinen ja minusta nuo 'vihkoreunat' näyttää tosi upeilta sekä korteissa että skräppisivuilla. Ja tässä kortissa on käytetty noita aakkosleimasimiakin :).

-----------------------
Sitten ajattelin että voisi kokeilla että vieläkö olisi tarpeeksi kiinnostusta nauhakerhoihin! Jos ne tulee täyteen, niin ei kun tilataan :).
Tässä on eri nauhakerhovaihtoehdot:

1. Grosgrain nauhat: TÄYNNÄ!!!16m nauhaa, eli metri jokaista eri väriä. Kuvassa muutama esimerkki. Nauhojen leveys on n.6,4mm. Hinta 11e mikä sisältää myös postikulut. Tähän kerhoon mahtuu 13 osallistujaa.
osallistujat: TÄYNNÄ!!! jehkotar, päivi, pia h, sanna, mervi, tuija, piia m, kristiina, arja, maarit, petra, pia k, satu

2. Leveät grosgrain nauhat:8m nauhaa, eli metri jokaista eri väriä. Kuvassa muutama esimerkki. Nauhojen leveys on n.1,6cm. Hinta 7e mikä sisältää myös postikulut. Tähän kerhoon mahtuu 13 osallistujaa.
osallistujat: päivi,

3. Taffeta ja raidalliset grosgrain nauhat:12m nauhaa, eli metri jokaista eri väriä. Taffeta nauhoja on 8 eri väriä ja raidallisia grosgrain nauhoja on 4 eri väriä. Kuvassa on vaaleanpunainen taffeta nauha. Se on aivan ihanaa!!! Taffetanauhojen leveys on 1cm ja raitanauhojen 1,3cm. Raitanauhoista minulla ei ole kuvaa, mutta minusta nekin on tosi kivoja. Hinta 11.50e mikä sisältää myös postikulut. Tähän kerhoon mahtuu 9 osallistujaa.
osallistujat: jehkotar, pia h, arja, pia k,

4. gingham (ruudulliset) ja tuplatikatut nauhat: TÄYNNÄ!!!12m nauhaa, eli metri jokaista eri väriä. Kumpiakin nauhoja on 6 eri väriä. Kuvassa muutama esimerkki kummastakin. Tuplatikattujen leveys on 1cm ja ruudullisten 4,8mm. Hinta 11e mikä sisältää myös postikulut. Tähän kerhoon mahtuu 13 osallistujaa.
osallistujat: TÄYNNÄ! omuli, jehkotar, päivi, pia h, paula x 2, hannele, sanna, maria, mervi, tuija, piia m, katja

Osallistumisohjeet:
Laita minulle mailia askartelu75@gmail.com ja kerro mihin kerhoon (tai kerhoihin) haluat osallistua. Heti kun kerho on täynnä, laitan mailia tulemaan ja voit sitten laittaa nauhamaksun tililleni. Kun olen saanut kaikki maksut, tilaan nauhat samantien ja heti kun ne tulevat minulle, leikkaan ne ja postitan.

Täällä on tämänhetkiset SU kuvastot. Jos löydät sieltä jotakin mitä haluaisit tilata, niin laita mailia tulemaan :). Kyselyt ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan kysymyksiin parhaani mukaan.

3 comments:

 1. Bugger!! I can't speak or read Finnish, but it's good to know that my name doesn't change regardless of the language it's spoken in! ;) hahaha Does this mean you are a stampin up rep now?

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti olet edelleen turvallisella alueella!
  Oletko saanut kysymykseni aakkosista ja rei'ittäjästä? Laittelen uutta viestiä tulemaan kun saan aikaiseksi.

  -merja-

  ReplyDelete
 3. Great stamps ...where can I find it?

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.