Monday, 2 March 2009

~HUOM! Su aakkoset ja lävistin~

Huom! Tänään sain tietää että nuo alphabits aakkoset ja pieni pyöreä lävistin katoavat kuvastosta kuun lopussa. Tässä kuussa niitä myydään nyt niin pitkään kuin varastoa riittää eli jos ne vielä haluat, niin äkkiä mailia minulle! askartelu75@gmail.com

Huomasin muuten että toinen katoava juttu on neliönmuotoinen pikku lävistin (merkattu samankokoiseksi kuin se pyöreäkin). Ajattelin että sehän voisi käydä noiden aakkosten kanssa myöskin! Tilasin yhden sellaisen tänään että voin testata, joten heti kun sen saan, niin näytän blogissa miltä kirjaimet sillä näyttää. Olisi ihan kivaa vaihtelua kun voisi välillä tehdä niistä neliönmuotoisiakin! :)

Omuli muru, olet ihana! eli neliöleikkuri sopii näihin aakkosiin! Nyt äkkiä tilaamaan, sillä se lävistin on kaiken lisäksi vielä alennuksessakin! ja postikulut vain 1,50e sille :).

4 comments:

 1. MoikkaMoi,

  Heti mielenkiinto heräsi tuohon neliönmuotoiseen lävistimeen, laitoin s.postia!

  Kiitos että tarjoat meille uusia ihania mahdollisuuksia!

  ReplyDelete
 2. Mulla on myös tuo neliön muotoinen lävistin ja itse olen ainakin tykännyt siitä jopa enemmän kuin tuosta pyöreästä Alphabitsien kanssa.

  ReplyDelete
 3. Blogissani sinulle pieni,vaatimaton ihanuus!

  ReplyDelete
 4. Hellou. Joskus olen tainnut nähdä jossain hinnan aakkosille + lävistimelle, mutten sitä tähän hätään muista. Paljonko mahtaisi postareineen olla aakkoset + 2 lävistintä (tänne Pohjolan kylmään tietenkin)?

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.