Sunday, 8 March 2009

~LO: my mail addiction~

Jee! Sain tehtyä leiskan tänään :). Kiva, kiva! Päätin eilen että jos saan hoidettua kaikki SU ja huuto asiat niin tänään sitten askartelen. No, olen ollut tänään kuitenkin aika väsynyt ja nukuin ihan liian pitkät päiväunet. On kuitenkin ihana että sain jotakin valmiiksi!

Yay! I got a layout ready today :). Goodie, goodie! I decided yesterday that if I manage to get all my stuff sorted, I can have a crafty day today. Well, I have been pretty tired today and slept waaaay too long (=napped with the cat). It was so nice to get something ready!

Tykkään tällä hetkellä tosi paljon näistä erilaisista pyöreistä tai muuten muotoonleikatuista papereista. Ne on tosi kivoja :). Ja oli kiva käyttää leimasimiakin leiskassa taas vaihteeksi. Nuo TAC etanat on niin ihania!! Niitä pitää kyllä käyttää muutenkin enemmän.

At the moment I really love these round papers and just all the die cut scrapbook papers. They are so nice! :) And it was great to use some of my stamps in this layout too. I loooove those TAC snails. They are cute! I must use more stamps in the future.

Recipe:
American crafts TEXT chipboard alphabets
Doodlebug alphabet stickers (loopy lou)
black pen, white pen
TAC snail mail stamps
My Little Shoebox paper 'Turtles and Trees - Apple Pie'


11 comments:

 1. Upea! Journaling näyttää tosi kivalta kun se ei ole ihan perinteisesti suorassa :) ja muutenkin tässä leiskassa on taas kaikki kohdallaan! Mulla on kans nyt tykästys muotoonleikattuihin papereihin, ne vaan on niin kivoja!

  ReplyDelete
 2. Tosi ihana (ja ihana aihekin) :) Tykkään, kun olet kirjoittanut tähän paljon journalingia. Ja muutenkin ihanat värit, kiva otsikko ja söpö etana :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat etanat ja ihana otsikko! Tykkään siitä, miten teksti kulkee sivun läpi. Ja aihe on erittäin sympaattinen :)

  ReplyDelete
 4. Voi kuinka hauskan näköinen leiska taas :)

  ReplyDelete
 5. This is a fabulous layout Laura!! I am loving that circle and those super cute snails!! Do you get snails in Melbourne? I don't remember seeing any in Perth. But then again it's been a long, long time since I was there!

  ReplyDelete
 6. Rakastan etanapostia! Ja tätä sivua, IHANA! Ihanan paljon journalingia ja se on ihanan vinossa. Tulikohan tarpeeksi toistettua ihana-sanaa. Ei. Vielä yksi. Ihana!

  ReplyDelete
 7. Ihana etanaposti-sivu! :) Näyttää tosi kivalle tuo pyöreä muoto. Uskaltaisikohan joskus itsekin yrittää..

  ReplyDelete
 8. Cute layout! Love the snails, and your handwriting is GORGEOUS!!

  ReplyDelete
 9. Että tykkään tästä!! Mahtava aihe ja varsinkin nuo etanat tukee snail mail -aihetta... Olet nero! =)
  Ja IHANA käsiala!!!!

  ReplyDelete
 10. I really like the circle paper too. Great layout.

  ReplyDelete
 11. Hello from Belgium
  Nice scrap

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.