Saturday, 28 March 2009

Neljäs postaus tälle.. hmm.. yölle :) Hih! täällä on kello kohta puoli kolme yöllä :). Tämä leiska syntyi yhtenä yönä kun katsoin samalla midsomer murderia dvdltä. Värit eivät kyllä näy ihan oikein, mutta ei se mitään :). Paperi on uusi Pink Paislee ja voi miten rakastan noita Sassafras Lass kukkasia. Ne on niin suloisia! Mutta kun ei oikein raskisi ostaa kun yhteen leiskaan menee koko paketti kuitenkin.. niinkuin tällä kertaa. plääh. Leiska kertoo tietenkin meidän ihanasta otuksesta joka on saanut lempinimen 'shifty'. Mikähän se on suomeksi.. sellainen viekas ehkä :). Sokeri on kyllä melkoinen otus. Ja jos olen unohtanut sanoa, niin puhuu sujuvasti kolmea kieltäkin. Tai no, puhuu yhtä ja ymmärtää kolmea :). kissaa, englantia ja suomea. Viisas kissa.

Already my fourth post for.. hmm.. tonight :) *grin* It is about 2:30am here already :). I came up with this layout one night as I was watching Midsomer murders from dvd while being crafty. I hate it that the colours don't show right but well, i can't help it now. I looooove those sassafras Lass flowers. They are sooo cute! I want to get lots more of them, but don't feel like spending the money as I use the whole package on one layout, like now. But then again.. does it really matter? Anyway, this layout is about my lovely furry girl, who has gotten the nickname 'shifty'. She sure is quite a girl. And if I have forgotten to say, she speaks one language, but understands three: Finnish, english and.. cat, of course :). Smart cat!

recipe:
paper: Pink paislee 'bewitching', blue paper (i think it was Bampop, but I just cut those lines under ready, set, go... just freehand cutting)
other: alphabet stickers - Pink Paislee 'fashion script', journaling squares - K&co, flowers - Sassafras lass and gems - Heidi Swapp

4 comments:

 1. Kieltämättä nuo kukat on ihania! Ja tykkään paperistakin... Kiva leiska, hauska asettelu ja otsikointi!

  ReplyDelete
 2. Onpa hieno! Tykkään kun on kolme kuvaa, kolme otsikkoa, kolme tekstilappua, tosi toimiva kokonaisuus. Otsikoiden alleviivaukset näyttää hienoilta. Ja kukat kanssa :-)

  ReplyDelete
 3. upea leiska tämäkin, tykkäsin edellisestäkin, johon et itse ollut tyytyväinen

  -merja-


  ps. Aukookohan tulli kuinka usein paketteja? Mulle tuli aukileikattu kuori, jonka olivat kyllä ihan siististi sulkeneetkin ja päällä teippi Tullin aukaisema.

  ReplyDelete
 4. Laura! Lämpimät syntymäpäivä onnittelut täältä Raahesta! Sinulla on tosi kauniita kortteja ja leiskoja, mitä olet tehnyt. Käyn niitä täällä aina ihailemassa. Paljon terveisiä meiltä kaikilta. -Paula-
  Ps. Arvaa mitä menen kohta syömään? Siskoni leipomia tuoreita viinereitä. Laitanko lentopostina teillekkin?

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.