Tuesday, 31 March 2009

~some of my favourite things from the new Stampin' Up catalogue~

edit: uusi kuvasto on nyt nähtävissä!!! Äkkiä katsomaan :)
ainiin... se kengurusetti on sivulla 56. nam! :) hihii!

Noniin, huomenna uusi Stampin' Up kuvasto ilmestyy nettiin ja ajattelin laittaa nyt ainakin muutaman kuvan suosikkituotteistani siinä :). Yllätyin positiivisesti siitä miten paljon kivoja juttuja kuvastossa oli! Haluttaisi tilata vaikka mitä. noniin, suosikit eivät ole missään järjestyksessä.

So, tomorrow the brand spankin' new Stampin' Up catalogue will appear to the website. woohoo! I thought I would show you a couple of my favourite things from it. I was positively surprised of how many things I loved. So, here are some of them:

1. sticky cuts: Nämä ovat muotoonleikattuja kuvioita (ja kirjaimia).. luin jostakin että ne ovat akryylisiä eli siis.. muovisia? No, kuitenkin. Niissä on tarra kummallakin puolella ja ne on suunniteltu kiilteiden kanssa käytettäväksi! Minulla on jos kuinka paljon aivan ihania kiilteitä joita en ikinä käytä, mutta nämä on pakko ostaa. Hitsi, nuo näyttää varmasti aivan ihanilta sitten skräppisivuilla ja korteissa. iiik! Hmm.. näihinhän voisi käyttää sitä flockiakin! nam. Arkit ovat 30x30cm.

1. sticky cuts. Die cut acryllic shapes that are sticky on both sides. They are perfect to use with glitter! eeek! I have so much gorgeous fine glitter that I never use so I can't wait to get to play with these. I think they will look so gorgeous on scrapbook pages and cards. These sheets are 30x30cm.
------------------
2. Good morning sunshine paperipakkaus. Nämä ovat ihan niitä skräppipapereiden kokoisia arkkeja.. kuviot paperin kummallakin puolella. Aivan ihania tässä nuo pöllöt ja linnut.. ja päärynät! nam! Pakkauksessa on aina 12 paperia. Tällä kertaa kuvastossa oli tosi tosi ihania papereita muutenkin!

2. Good morning sunshine paper pack. These are normal scrapbooking paper size with pattern on both side of the paper. I love those owls and birds.. and pears. Yum. This pack has 12 sheets of paper. I really liked the papers in this new catalogue. So many new ones to pick from.
------------------
3. Sock monkey leimasinpakkaus. iiiiik! Voi hitsi miten söpö. Eikö olekin? Tälle setille on myös sitten sellainen lisäkuvaleimasinsetti, jossa on mm.pupunkorvat, tonttulakki, vauvan helistin jne. Sekin pitää kyllä saada. Kiva kun voi samalla leimasimella tehdä kortteja joka lähtöön.

3. Sock monkey stamp set. eeeek! Isn't it the cutest ever? There is also an accessories set for this, which has bunny ears etc. I must get both of these. It is nice when you can use the same set to make cards for so many occasions.
------------------
4. Petal party skräppipakkaus. Tiesittekö muuten että SU myy skräppäystuotteitakin? Nämä pakkaukset ovat superhyvälaatuisia.. kuten heidän tuotteet muutenkin! Varsinkin tarrat ovat aivan ihania! Näissä skräppipakkauksissa tulee aina kuviopaperiarkkeja, värillisiä kartonkeja sekä tarra-arkkeja. Minä tykästyin tämän pakkauksen väreihin heti kun tämän näin.

4. Petal Party scrap pack. Did you know that SU sells scrapbooking stuff, too? These packs are such good quality.. just like all of their stuff. Especially the stickers are amazing! In these packs you get patterned papers, cardstock and stickers. I fell in love with the colours of this pack as soon as I saw it.
------------------
5. iiiiik! Owl together now leimasinsetti. nam! Aivan ihana! 14 leimasinta tässä setissä! jee! Tämähän on tietenkin ihan vastustamaton. Nuo pikkusydämmetkin on aivan ihania!

5. eeeeek! Owl together now stamp set. YUM! So gorgeous! There are 14 stamps in this set! Yay! It is simply irresistable. Those little hearts are so cute!
------------------
6. ihka uusi sydänlävistin!! iiiiiik! Tuo on aivan ihana. Kolme erikokoista ja muotoista sydäntä. Tämä tulee ehdottomasti olemaan minun ensimmäisessä tilauksessa! Ihan varmasti. Haluaa tämän heti. Uusia lävistimiä oli aika monta! Myös uusi reunalävistinkin :).

6. Brand new heart punch!! eeeek! I love it! Three hearts in different sizes and shapes. This will definitely be in my first order. For sure! I want it now. There were many great new punches, by the way. A brand new border punch, too!

---------------------

Mitä mieltä olette? Tykkäättekö minun suosikeista ollenkaan? Olisi kyllä tosi kiva näyttää vielä lisääkin suosikkeja, mutta kun niitä on niin paljon. hihii! :) Halutti näyttää aivan IHANA kenguru leimasinsetti mutta en jaksa ottaa skanneria esille. Hmm.. pitäisiköhän siitä ottaa kuva. Se on niin superihana.

If you would like to place an order, please, email me at askartelu75@gmail.com. I can get the gorgeous goodies delivered directly to your door anywhere in Australia :).

7 comments:

 1. MoikkaMoi,

  AIvan ihanan mielettömiä juttuja!
  Tahtoisi tahtoisi....
  Mistä tuota lehteä voisi katsoa?
  Ja voiko sinun kautta tilata?
  Taidan laittaa sinulle illalla s.postia... =)

  ReplyDelete
 2. Minä laitoin suoran linkin siihen kuvastoon tuonne postauksen alkuun. Tällä hetkellä siellä on vielä se vanha kuvasto, mutta huomenna uusi kuvasto ilmestyy sinne. Hmm.. täällä vuorokausi vaihtuu tunnin päästä joten voi olla se kuvasto tulee sinne jo silloin, mutta en ole ihan varma :).

  ReplyDelete
 3. Ihania pöllöjä!
  Tunnustan:olen pöllöhullu;löytyy leimasinta jos jonkinlaista ja papereita ja...tuskin maltan odottaa että saan pakettini maailmalta,siellä on pöllöniittejä!Iiiikkk!
  Ottaisin heti nuo Good morning sunshine-paperit,pöllöleimasimet ei ehkä ihan yhtä söpöt kuin Sassafrasslassilla,vai miten se oli?!
  Täälläkin (Etelä-Suomessa) oli tänään muuten lämmintä ja aurinko paistoi,kevät on käsillä ja kohta jo kesäkin!

  ReplyDelete
 4. Minun suosikkini on sydänlävistin!
  Paperit ovat ihania kaikki,mutta kun niitä on niiiin paljon--

  ReplyDelete
 5. En uskalla kurkata kuvastoa :) Hih! Nuo pöllöt olivat erittäin söpöjä!

  ReplyDelete
 6. Hahaa, silmää iskevä pöllö on paras. :D

  ReplyDelete
 7. Mä tykkään tosta sydänlävistimesta; sillä sais ihanasti kolmiulotteisia juttuja tehtyä ja kätevästi:)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.