Friday, 6 March 2009

~SU uutisia~ :)

Noniin, keskiviikkona tuli tilauksista ensimmäinen minulle. Siinä tuli kaikki nauhat sekä jonkin verran leimasimia, lävistimiä jne. Täytyy sanoa että pää on kyllä ihan sekaisin.. hih! Nauhoja joka paikassa, ja listoja, ja maksuja ja lisätilauksia ja kuoria. kääk! Mutta minä yritän pikkuhiljaa saada kaikki hoidettua :). Joten äläkää hermostuko jos ei meinaa välillä kuulua mitään!

Sain eilen leikattua gingham ja tuplatikatut nauhat ja ne lähtevät aamulla matkaan kaikille jotka ovat ne jo maksaneet :).
Äsken leikkasin sitten taffeta- ja raitanauhat ja ne kuoret postitan viikonloppuna. Samoin yritän saada grosgrain nauhat leikattua huomenna, että ne saisi postiin maanantaina.

Sitten vähän huonoja uutisia. Minun kaksi lisätilausta eivät ole vieläkään lähteneet tulemaan minulle tehtaalta. plääh. Se johtuu siitä että kuun vaihteessa meille demoille tuli mahdollisuus ostaa uudet in värit (papereina, musteina jne.) sekä joitakin uusia leimasinsettejä.. joten niitä tilauksia on varmasti siellä jonossa PALJON! Ja tämä on myös kuukausi jolloin on viimeinen mahdollisuus ostaa monia leimasinsettejä jne. joten niitäkin tilauksia on varmasti paljon. Toivottavasti saan ne ensi viikon puolessavälissä kuitenkin. Pidetään peukkuja.

Moni odottaa myös vastausta maileihin.. yritän vastata niihin mahdollisimman pian!

Mutta ISO ISO ISO ISO kiitos teille kaikille ihanille jotka tilasitte! Ette kyllä usko, mutta menin yli sen minimirajan noin neljä kertaa! käääääääk! :) Olette aivan mahtavia. Sain kasan ilmaisia leimasinsettejä tilauksen mukana ja olen laittanut joka kuoreen leimasimen mukaan (ihan satunnaisen leimasimen). Laitan niitä niin pitkään kuin niitä riittää.

isoja halauksia!

4 comments:

 1. kun minimiraja ylity tarkoita varmaan että olet veil joku aika su-n kanssa tekemisissa?

  ReplyDelete
 2. MoikkaMoi,

  Hyvää kannattaa aina odottaa!

  Kiitos sinulle että olet ottanut tilauksia meiltä vastaan!

  Hieman minua kiinnostaa mitä kaikkea sitä olisi voinut aakkosten lisäksi tilata?

  ReplyDelete
 3. Odotankin jo mielenkiinnolla kaikkea ihanaa mitä tuli tilattua ja toivon, että nuo poistuvat jutut eivät lopu kesken vaan saamme kaiken haluamamme.

  Eikös olekin kiva olla ihan sekaisin kaikenlaisten listojen ja maksujen ja lisätilausten yms kanssa???? En nimittäin kadehdi yhtään, vaikka tykkäänkin tuollaisten jutskaamisista, mutta kun juttuja on paljon niin ainakin mulla menee välillä jutut sekaisin ja saan aloittaa lähestulkoon alusta.

  -merja-

  ReplyDelete
 4. Kiitos sinulle tosi paljon ja onnellista tulevaa syntymäpäivää! terv. Mervi

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.