Thursday, 9 April 2009

~LO: rainy day in the city~

Jopas nyt meinaa postituttaa! Mutta kun tämäkin leiska valmistui muutama päivä sitten niin pitänee laittaa sekin nyt blogiin.

Well, well, I seem to be in the mood for posting. But I got this layout ready some days ago, so I wanted to put it in my blog, too.

Minusta on aivan ihana ottaa kuvia kaupungissa tai kun ajelemme sinnepäin. Olen aivan rakastunut Melbournen katuihin! :) Sitten kun kunto on sellainen että jaksaa kävellä enemmän, niin haaveena olisi kävellä ainakin keskustan kaikki kadut ja tehdä jokaisesta leiska :). Se olisi kiva. No, mutta tarkoituksena oli alunperin tehdä leiska kahdesta kuvasta jotka olen ottanut kaupungissa pimeällä. Ensin ostin Priman väritettävän kaupunkipaperin mutta sen värittäminen meni kyllä täysin metsään ja paperi meni roskiin. Sitten löysin tämän iiiihanan American crafts paperin ja pistin sen heti tilaukseen. En vain tiennyt vielä että mitä sen kanssa tekisi. No, tilausta odotellessa ellis laittoi blogiinsa iiiihanan leiskan ja oli käyttänyt just tuota samaa paperia. Minusta se näytti niin kivalta, että sehän piti sitten kopioida omaan leiskaan. hihii! :) Minun talot on vain leikattu eri kohdasta. Leiskasta tuli sitten lopulta sateinen. Kävimme nimittäin yhtenä lauantaina kaupungissa ja minä otin kameran mukaan koska rakastan vesisadetta. Oli aivan ihana näpsiä kuvia! :)

I love taking photos in the city or when we are driving there. I am so in love with Melbourne city streets! :) When I am fit enough to walk a lot more, I want to walk every street of the cbd (taking photos of course) and make layout of each street. I think that would be fun. Anyway, first I was going to make a layout using two photos that I took at nighttime in Melbourne. First I bought a prima paper with a city scene, which needed to be coloured. Oh my god, my colouring was absolutely horrendous, so the paper went straight to the bin. Then i saw this gorgeous American Crafts city paper and ordered it. I just didn't know what I would do with it. When I was waiting for my order to arrive, lovely Ellis put a great layout in her blog and she used this paper. I thought it looked so great and I just had to do the same. My layout ended up being rainy after all. We went to the city one saturday and I took my camera with me. I love rainy days so much. It was wondering to try to capture the rain in photos.

papers: jillibean soup and american crafts
alphabet stickers: doodlebug and pink paislee
raindrops: Odd bird planet stamp called kelly's rain

8 comments:

 1. Tämä on ihana ja vähän erilainen kuin sinulla yleensä... tykkään kovasti! (Ja pidin kovasti myös journalingista, siinä on kiva tunnelma.)

  ReplyDelete
 2. Hei! Tulipa tuosta yhdestä leiskasta mieleen, että Askosta olis varmaan kiva nähdä leiska, jossa on Pauli punnertamassa yhdellä kädellä. Vai vieläkö on taito tallella? Kivoja leiskoja sulla on. Terveisiä ja Hyvää pääsiäistä! t. Raahen porukat

  ReplyDelete
 3. Tykkään leiskasta ja sateisista kaupungeista. Tuli sopivan haikea olo, kun näki tämän

  ReplyDelete
 4. Tykkäsin kaupunkileiskastasi ja käväisin katsomassa Ella Eliisan leiskan samaisesta kaupunkipaperista ja kylläpä ovat tyyliltään niin erilaiset.

  Hyvää Pääsiäistä!

  -merja-

  ReplyDelete
 5. Upea leiska ja niin ihana tunnelma siinä, hienon näköistä on myös tuo paperi :)

  ReplyDelete
 6. AAAAAAAH. Niiiiin ultimate ihana sivu. Kaikki on kohdallaan, kaikki toimii hyvin yhdessä. Hasuaa (eli hauskaa) muuten: Surffailin juuri äsken netissä etsin hääkutsuihin inspiraatiota, ja törmäsin vähän tän sivun tyyliseen kutsuun. Makeeta.

  ReplyDelete
 7. Tässä on ihanaa fiilistä! Ja tuo talopaperi on kyllä mahtavaa....

  ReplyDelete
 8. Ihana leiska jossa on todella tunnelmaa! Tykkään :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.