Saturday, 25 April 2009

~LO: Us~

Voi miten ihana kun sain taas skräpättyä! Se kyllä auttoi että kävin perjantaina scraptacularissa taas shoppailemassa. Sinne oli tullut vaikka mitä uutta. iiiik! Käytin tuohon leiskaan uusia Crate Paperin Orbit sarjan papereita jne. Minusta nuo oliot on kyllä ihan älyttömän söpöjä. Löysin pari vanhaa passikuvaa joten pitihän niidenkin päästä leiskaan. hihii! jihuu! :)

I am so happy that I got to do some scrapping. It sure helped that on Friday I went to Scraptacular and did some shopping. There were so many new things. eeeek! For this layout I used some goodies from the new Crate Paper 'Orbit' range. Those alien monster thingies are suuuuuuper cute! I found a couple of old passport photos of us and they just begged to be scrapped *grin*. :)

Hei, käykääpä katsomassa uuden skräppifirman, Lily Bee:n, tuotteita. Hitsi että niiden siirtokuvat on aivan ihania! Ja ne arkit on skräppipapereiden kokoisia eli 12x12. Käääk! Mutta ihastuin kyllä ihan heti niihin siirtokuviin ja ostin kummankin arkin :). Ja käytin jo yhden siirtokuvan tähän leiskaan.. eli tuo naurujuttu olioiden vieressä :).

Hey, go have a look at the products of a new scrapbooking company, Lily bee. I absolutely adore their rub ons! And the sheets are the same size as scrapbooking papers, ie. 12x12. *scream* I had to buy both sheets and I already used one rub on in the layout. It is the laughter above the monsters. :).

12 comments:

 1. Ihana leiska... mun on vieläkin se eka tekemättä - mutta takaraivossa pyörii koko ajan! Ihanaa olotilaa sinne... mä vietän täällä perheen kanssa lauantai iltaa... saunan raikkaana!

  ReplyDelete
 2. Hauska ja söpö samaan aikaan! Nuo paperit ja siirtokuvat sopivat tähän tosi hyvin (ja ovat muutenkin aika ihania..) :)

  ReplyDelete
 3. Niin kivoja,sun leiskas-
  mieli tekisi täälläkin,mutta kun ei osaa,ei uskalla...vielä.
  Käyn ihailemassa ja saamassa ideoita,kiitos niistä.

  ReplyDelete
 4. Voi että. HUIPPUIHANA sivu. Noi örkit, siniset kuviot, sun piirrustelut, kaikki on vaan taas niin kohdallaan. Ja sulla on muuten tosi kaunis käsiala, jos en oo muistanu aikaisemmin sanoa.

  ReplyDelete
 5. Mä olen kans ihaillut sun käsialaa kaikissa leiskoissasi, se on niin kaunis ja taiteellinen samaan aikaan.

  Noista passikuvista tuli mieleen, että voisinkin tehdä ihkaensimmäisen leiskani vaikka omasta ja mieheni ajokortissa olevista passikuvista (siis ensimmäisen ajokortin), omiani on ainakin jäljellä ja mielikuva on, että olisin nähnyt miehenikin ajakorttikuvan jossain irrallaan kuljeksimassa. Kiva aihe käyttää passikuvia ja olet todella onnistuneesti sijoittanut ne.

  Kävin myös ihastelemassa siirtokuva-arkkeja ja papereita, että osaavat ollakin hyvännäköisiä, tahtoisi moisia.

  -merja-

  ReplyDelete
 6. Ihana leiska, nuo örkit on tosi mahtavia :) Hyvin olet käyttänyt passikuvia -tykkään kokonaisuudesta tosi paljon!

  ReplyDelete
 7. Minäkin kuulun käsialasi ihailijoihin. :)
  Käyn silloin tällöin katselemassa iloisia korttejasi ja leiskojasi, koska niistä tulee hyvälle tuulelle! Osaat luoda upeita kokonaisuuksia. Vaikka itse teen vain kortteja, on kiinnostava tutkia leiskojasikin, sillä niissä on kivoja ideoita.

  ReplyDelete
 8. Voi miten valloittava leiska, tykkään paljon, siis aivan ihana!

  ReplyDelete
 9. Love this layout, Laura! Super cute monstaas ;)

  ReplyDelete
 10. great job on this layout, I just smiled so when I saw it

  ReplyDelete
 11. Aivan mainio sivu! Ihanat otukset ja asettelu.

  ReplyDelete
 12. PS:Tilasin juuri kaksi lisää niitä
  Anthony&Burt-leimasimia...ne ON hauskoja!Vetävät melkein vertoja pöllöille!Mutta vain melkein...
  Nyt mekin on muuten saatu nauttia lämmöstä täällä Suomessa:)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.