Sunday, 12 April 2009

~so quiet in blog world today~

Missä kaikki ovat? Blogeissakin on ollut niin hiljaista ja minulla on kamalan yksinäinen olo täällä. nyyh. Ole ihana ja jätäppä minulle pikku viesti tänne :).

Ainiin, raahelaisille viestiä että leiskatoive on otettu huomioon ja Pauli käski sanoa että kyllä ne vielä onnistuu. Nyt vain odotellaan vähän sievempää ilmaa niin pääsen napsimaan kuvia :).

Where is everyone? So quiet even in the blogs and I am feeling all lonely here! Be a sweetie, and leave a little message for me :).

19 comments:

 1. Pääsiäisterkut täältä Kainuusta!

  Lunta on paljon, hihtämään pystyy vielä ja pajunkissat on auki.
  Pajunkissojen myötä sitten minun nenu vuotaa, huoh!

  ReplyDelete
 2. Se on tämä pääsiäinen...pitkä juhlapyhä ja kaikilla on kiire tekemään muuta kuin kortteja tms. Mietin samaa tässä kun nyt olisi kerrankin aikaa istuskella koneella ja ihailla toisten tuotoksia =)

  Mutta silti, oikein hyvää pääsiäistä Sinulle!!!

  ReplyDelete
 3. OK! Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan leiskaa! Meillä oli viimeyönä Hanna ja Veikko hoidossa. Veikko hieman kitisi ja nyt on pikkasen väsynyt olo. Mutta kyllä ne on ihania. Ja Heli ja Aki ovat myös täällä ja pelataan Phase of ten peliä. Onko tuttu peli? Oikein hyvää pääsiäistä! t. Paula

  ReplyDelete
 4. Hellurei! Täällä ollaan, syväjäädytettynä :) Oltiin koko perheellä Oulussa katsomassa futista ja oli kyllä kylmä. Minäkin olen ollut vähän tylsistynyt kun ei blogit päivity. Jospa huomenna..? Tai maanantaina, kun pyhät alkaa olla ohi.

  ReplyDelete
 5. On täällä muitakin! Lämpimiä ajatuksia sinne täältä kylmistä säistä!

  ReplyDelete
 6. Hello Hello Hellooooooo Out there! Hope your having a great day!

  ReplyDelete
 7. MoikkaMoi,
  Itä-suomessa savonlinnassa kevät alkaa tehdä kunnolla tuloaan...
  Minkälaista keliä siellä?
  Onko mahdollista että sinun kautta saisi tilattua jotakin uutta, erillaisia juttuja mitä tilä suomessa on?
  En ole uskaltanut kielitaidottumuuteni takia tilaamaan ulkoimailta...
  Vietetäänkö teillä pääsiäista mitenkään?

  ReplyDelete
 8. Täällä ollaan... pääsiäistunnelmissa - eli meidän perheessä se on sama kuin laiskotellaan ja makoillaan. Hieman on askarreltukin. Taitavat monet lomailla netistäkin. Olisi varmaan suositeltavaa mullekin.... mutta en suostu :D Rei´n tuli muuten postista alku viikosta, kiitos vaan kovasti!!!

  ReplyDelete
 9. Heippa! Hiljaista tuntuu olevan. Täällä meilläkin vain laiskotellaan, mitä nyt tänään pääsiäispullia urakalla leivoskelin :o) Koskapas pidät taas nauhakerhoja?

  ReplyDelete
 10. Juu täällä vielä ollaan. Ja kovasti pari päivää askarreltukin, mut ei vaan saa laitettua mitään blogiin....Välillä olen käynyt touhujen välissä katsomassa muiden sivuja, mut muuten tuolla nurkassa kyyhöttänyt. Tänään on ollut aivan mieletön kelikin, mut laittaa vaan verhot kiinni, ni ei huomaa mitä jää paitsi...=)Huomenna täytyy sit ulkoilla! Hauskaa pääsiäistä sinne!!

  ReplyDelete
 11. Se tuntuu olevan aina pyhien aikaan sama juttu, että blogitkin hiljenevät. Mulle tosin siitä pitäisi olla vain etua, kun en ehdi käydä kaikissa haluamissani edes joka viikko (vaikka täällä sun blogissa käynkin lähes päivittäin) kun olen niin onnettoman hidas.

  Löydin jälleen blogisi kautta uuden blogin seurattavaksi, joten ei muuta kuin "kiire" lisääntyy.

  -merja-

  ReplyDelete
 12. Hi Laura..... I've been a lurker of your blog :) Always LOVE the cards and layouts you do, they are just exceptional! Hope you have a happy easter :) :)

  ReplyDelete
 13. Täällä ollaan!

  Pääsiäinen on sujunut lapsenvahtina ollessa. Serkun reilu 1 v. pikkumies oli torstai-illasta miulla hoidossa ja jokunen aika sitten hänet haettiin kotio.

  ReplyDelete
 14. se on tämä pääsiäinen vain :)) kyllä täällä ollaan ja katsellaan..

  ReplyDelete
 15. Did all the blogs go on Easter holidays maybe?! I hope you've had a wonderful Easter anyway!
  My blogging fails miserably when I don't have a project to write about, and obviously, 2 layouts a year doesn't make much of a scrapbooking blog, haha! I have started a new one, though (in Norwegian, I'm afraid), where our new house is the project... you can see some photos there if you want, though many are only about plans for the house and not actual photos from there... ;) Link on my profile...

  ReplyDelete
 16. Hey Laura,

  Thanks for visiting my blog. I've just spent some time looking at your latest creations... gorgeous as usual.

  Hope you had a lovely Easter :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.