Tuesday, 19 May 2009

~autumn... and flowers~

Ajattelinpa laittaa tähän kuvan minkä nappasin eilen kun kävimme ajamassa kaupungissa mutkan. Ukolle haettiin uudet kengät. Kuva ei ole kylläkään erityisen hyvä mutta ajattelin näyttää että kyllä täällä ihan syksyisen näköistä on ja puut on keltaisena. Täällä yllättäen kyllä on ihan ruskaakin ja puissa on punaistakin jne. Ei vain sattunut oikein hyviä kuvapaikkoja matkan varrelle.

I thought I would put here a photo which I snapped yesterday as we drove to the city to get new shoes for Paul. Poor guy has been sick for 4 days, but he is finally starting to feel better now, so we went for a drive. the photo is not super good, but I just wanted to show that it sure does look like autumn here. Trees are all yellow and red etc. lovely!

Ainiin, ja jos tykkäät käyttää kukkia korteissa ja leiskoissa, niin äkkiä katsomaan tätä aussikauppaa. Siis käääääk!!!! Minähän en kukkia oikein käytä mutta täytyy sanoa että nuo kuukausipaketit on kyllä sen verran herkullisen näköisiä että itseäkin haluttaisi tilata. hihi! Tämä huhtikuunkin kuukausipakkaus on aivan ihana. Eli kauppa on nimeltään Scrapsadaisy. Noiden postittaminenkaan ei varmasti maksa paljon koska kukat on niin keveitä. Kiva löytö! :)

Oh yes, if you love using flowers in cards and layouts, go quickly to look at this aussie shop which I happened to find just now. Eeeeek!!!! You all know that I don't really use flowers, but oh my, even I want to order some now as their monthly packs look super delicious. wow! Look at this April pack.. yummy! Name of the shop is Scrapsadaisy.

11 comments:

 1. Jotenkin kummaa, että sinä ihastelet ruskaa ja minä odotan että milloin tulisi koivuun lehdet :D

  ReplyDelete
 2. On se vaan niin jännää, että teillä on kesä ohi ja meillä oikeastaan vasta edessä ja puiden lehdetkin niin hennon vihreitä.


  -merja-

  ReplyDelete
 3. On tämä maailma ihmeellistä,
  toisella puolella ruskan aika ja meillä koivuun tullut juuri lehdet =)

  Paljonkohan tuo kukkapaketti maksaa euroissa?
  Ihania kukkia, harmi etten taida osata tilata sieltä =(

  ReplyDelete
 4. Marika, tarkoitatko sitä kuukausipakettia? 15 dollaria on n.8 euroa. Jos haluat sieltä kukkia, niin minä voin kyllä tilata ne ja lähettää sitten sinulle. Postikulut minulle sieltä on vain 2 dollaria eli noin euron. Ja minä tottakai postitan ne sitten suomeen niin halvalla kuin mahdollista.

  ReplyDelete
 5. Oh, beautiful picture - but it feels so strange thinking about you having autumn in May...for us people from the Northern countries May is all about spring and almost summer - wasn't it hard to getting used to the contrary?

  Hope you're doing fine :)
  *hugs*
  //N

  ReplyDelete
 6. MoikkaMoi,

  Olisitko niin ihana?

  Katson niitä sivuja vielä tarkemmin ja ilmoittelen sinulle!

  ReplyDelete
 7. Moi Laura! Kiitos tuhannesti paketista! Saapui eilen perille ja nyt sopivat puupalikat ovat etsinnässä (omasta rempan jälkeisestä puukasasta) kun jo valmiiksi katsotut olivat liian pienet. Sormet syyhyävät päästä jo kokeilemaan. =D

  Samaa mietin miekin täällä, että onpa jännää kuinka teillä on jo kesä ohitse ja me vasta ootellaan säiden lämpiämistä kunnolla.

  ReplyDelete
 8. No wautsi minne minä lennähdinkään.... Austraaliaan saakka ja siellä on syksy - ihan käsittämätöntä täältä perspektiivistä, jossa kesää odotellaan...Meillä täällä Riihimäellä alkavat puut olla kutakuinkin vihreinä ja narsissit ja tulppaanit kukkivat:)

  ReplyDelete
 9. VOI, VOI, VOI, MIKÄ PAIKKA!!!!! AIVAN IHANIA NUO KUUKAUSIPAKETIT. TAHTOOOOOOOOO!!!
  Ja joo, kesää täälläkin ootellaan. Tänään oli kevään eka pieni ukkosenilma :o)

  ReplyDelete
 10. Siis toi nettikukkakauppa oli jotain aivan mieletöntä!!! En ole koskaan tilannut ulkomailta, paitsi sulta, ni osaatko sanoa noista tulleista ja sellaisista, et mitä tulee päälle. Ja kuinka paljon on 10 teidän dollaria euroissa?

  Kiitos vaan vinkistä! Mulla sekoo pää, kun alan suunnitella tilausta....

  ReplyDelete
 11. No niin ja nyt kun lukee tarkemmin muiden viestejä, ni sieltähän se vastaus tulikin! Kiitos vaan! Eli siis ei yhtään mitään!!! Sopiiko sulle Laura, jos mäkin katselen noita sivuja ja tekisin sun kautta sen tilauksen? Tällä hetkellä vähän hässäkkää vauvan kanssa, mut joku päivä perehdyn oikein kunnolla ja laitan sulle viestiä. Jos sulle sopii, ni ilmoittele!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.