Friday, 1 May 2009

~inspiroidu haaste #53~

sorry, this post is for a Finnish scrapbooking challenge blog and I only wrote it in Finnish. Feeling way too lazy to translate it all at the moment. eeek!

Voi hitsi miten kiva on tämä juhlahaaste! Heti innostuin hirmuisesti kun kaikki kymmenen kohtaa oli niin kivoja :). Piti miettiä että mistähän sitä oikein alkaisi kun kaikki houkutteli.
edit: Päätin julkaista jo tähän mennessä tehdyt kohdat. Nyt pitäisi ottaa kuvia :)

1. Kirjaa 20 aihetta, joista aiot lähitulevaisuudessa skräpätä.
- mitä söin tänään
- sotkuinen talo
- kissan päiväunet
- melankolia
- suosikkilaukkuni
- katu jolla asun
- siisti askartelutila
- painonpudotus
- suosikkimehu
- cupcake
- makarooni ja jauheliha
- ketsuppi
- yksikätinen punnerrus (joo, en todellakaan ole itse sitten kuvassa. hih!)
- rolling hills (australian maisemia)
- victoria street
- sadepisarat
- miksi haluan pudottaa painoa
- kesä ja kärpäset
- ovet
- pelottaa
---------------
2. Piirrä 4 erilaista mallipohjaa joita tykkäät käyttää tai suunnittelet käyttäväsi.
Tämä oli kyllä vaikea.. huh huh! Ei tule ikinä oikein suunniteltua etukäteen.. jotenkin ne leiskat vain syntyy. hih! Mutta tässä neljä mitkä äsken piirtelin.
---------------
3. Esittele kaksi aikaisempaa työtäsi ja kerro miksi olet niihin tyytyväinen.Minun iiiiiiiihana vauveli! iiiik! Tuo kuva on tosi huono, mutta tämä leiska on ihana! Rakastan tuota kuvaa! Minun vaavista on niin vaikea saada hyviä kuvia, joten tuo on ihana. Tykkään myös kaikista tässä käyttämistäni tarvikkeista.

Olin tähän leiskaan tosi tyytyväineen. Olin tähän mennessä skräpännyt oikeastaan vain yhden kuvan leiskoja joten oli kiva kun sain laitettua kaksi kuvaa. hih! :) Sain myös yhdisteltyä monta eri paperia ja se on minulle aina vaikea juttu. Tykkään tämän leiskan väreistä tosi paljon. Oli myös kiva kun sain tehtyä täällä Australian kuumuudessakin lumisen sivun :).
---------------
4. Valokuvaa yhtenä päivänä asioita, joita et todennäköisesti muuten kuvaisi.
---------------
5. Linkitä jonkun toisen skräppäämä työ ja kerro miksi pidät kyseisestä työstä.
voiiiih! Oli kamalan vaikea valita koska on niin älyttömän monta leiskaa joista tykkään ihan älyttömästi... joten päätin valita kolme uusinta suosikkiani ja näyttää ne kaikki. hihii! :)

- Tämä leiska on minusta aivan IHANA!!!! Se on täynnä pikku yksityiskohtia, mutta silti todella selkeä. Tottakai tykkään katkoviivoista. hih! :) Myös leiskan värit ja valokuvat ovat ihania.

-Miten tästä voi olla tykkäämättä? Aivan mielettömän ihanat värit!!! ja voi että miten upeasti tuo näkymä on tehty eri papereista, haaraniiteistä ja jos mistä muusta. Kuten leiskassa sanotaankin, se on tehty ilman mitään sääntöjä ja se on minusta ihanaa! Todella inspiroiva leiska. Minusta olisi ihana tehdä tämäntyyppisiä sivuja.

- oiiih! Kaikki piirretyt jutut tässä leiskassa on upeita! Olen ihana hulluna tuohon mustavalkoiseen piirrettyyn nauhaan ja punaisiin sydämmiin.
---------------
6. Kirjoita journaling, joka sisältää vähintään 100 sanaa. Skräppää sivu myöhemmin.
---------------
7. Kerää (ei skräppäykseen kuuluvaa) materiaalia, jota voit käyttää tulevissa töissäsi.
---------------
8. Valitse päivän väri ja kuvaa vain kyseisen värisiä asioita.
---------------
9. Kerro materiaaleista tai tekniikoista, jotka ovat itsellesi erityisen vaikeita käyttää ja miksi.
Minulle on älyttömän vaikea yhdistellä eri kuviopapereita. Se onnistuu ainoastaan jos käytän saman sarjan eri papereita, koska ne on suunniteltu niin ne sopii yhteen :). Olen yrittänyt monta kertaa yhdistellä papereita, mutta siitä tulee vain älytön stressi enkä sitten voi skräpä pitkään aikaan :(. Joten parempi pysyä poissa siitä :).
Muita juttuja mitä en oikein käytä on nauhat, haaraniitit, vellum, paperikukat, vintagetyyppiset jutut.. niille ei vain ikinä löydy paikkaa minun leiskoissa.
---------------
10. Kerro miksi skräppäät tai haluat kokeilla skräppäystä.
Skräppään sen takia että ensinnäkin.. rakastan paperia! hih! Skräppäys on tosi vapauttavaa ja on ihana kun saa käyttää kauniita värejä ja kosketella erilaisia pintoja papereissa jne. Se on kuin terapiaa. Ja minulle on koko ajan tärkeämpää muistojen/ajatusten säästäminen valokuvina ja tekstinä.
---------------

7 comments:

 1. Ihan mahtavan upeita nuo leiskasi! :) Ja ihania vastauksia muutenkin, lisää odotellessa. ;D

  ReplyDelete
 2. Joku toinenkin jolla on ongelma paperien kanssa! Minäkään en tahdo saada eri papereita (poikkeuksena saman sarjan paperit) sopimaan samaan korttiin oikein mitenkään, joskus harvoin niin teen, mutta harvoin ne sitten onkaan suosikkikortteja.

  Hauska lukea vastauksiasi! :)

  ReplyDelete
 3. Tosi mukavia ja osuvia vastauksia sekä leiskasi ovat tietty tuttua taattua laatua. Ja uskon sen, että mieluisimpien leiskojen valinta on ollut vaikeaa.

  -merja-

  ReplyDelete
 4. Tosi mielenkiintoisia sivusuunnitelmia olet tehnyt.Odottelen innolla millaisia ovat valmiina sivuina! ;)

  ReplyDelete
 5. Joko olet saanut sivuja valmiiksi?
  Täällä malttamattomana odotellaan:)

  ReplyDelete
 6. hei. tää jo malttamattomana odottaa sun juttujas ja leiskojas. :)

  ReplyDelete
 7. Häntä pystyyn ja töitä näytille ;)  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.