Thursday, 14 May 2009

~LO: Go away~

oih, kun tuli taas vähän turhan pitkä blogitauko... voi kyllä helposti arvata että miksi :(. Taas on ollut mieli maassa ja kamala olo. yäk. Toissapäivänä aloin vähän vihdoinkin piristymään ja eilen kävin jopa Ikeassa syömässä lihapullia niin johan tässä nyt on sitten jo parempi olo. hihii! :) No, ainakin parempaan suuntaan menossa. Sen merkki on myös se, että sain tehtyä leiskan! Askartelu ei kyllä suju silloin ollenkaan kun on paha mieli. On ihana sitten kun olo paranee ja alkaa taas haluttaa leikkiä papereilla.

*sigh* what a long blogging break I kept again.. you can easily guess why :*(. I have been feeling really down and just awful. On Tuesday I finally started feeling slightly better and yesterday I even drove to Ikea to eat some meatballs :). That, of course, made me feel even better. *smile* Anyway, I seem to be going to the right direction. Another good sign of that is that I managed to make a layout! There is no way I can be crafty when I am feeling down, so when I start feeling better, I so love playing with my paper again.

Tällaisen leiskan minä sitten väänsin. Halutti niin päästä käyttämään tuota maatuskapaperia kun se on niin söpö. No, ne maatuskat ja kukat on kaikki leikattu siitä varsinaisesta arkista. Tuo pilkkupaperi on ihan eri arkki. Kummatkin paperit ovat KaiserCraftin. Ja taustapaperi on American Crafts. Ihana vaaleanpunainen puukuviopaperi. Sitähän ei voinut vastustaa!

So, here above is my layout. I so wanted to use that gorgeous Misha paper from KaiserCraft Mumma Bushka range. I cut out all the flowers and the dollies. That dotty paper is also by KaiserCraft. The pink woodgrain paper is by American Crafts. It is so adorable!

Ihan tyytyväinen olen tähän leiskaan vaikka otsikon väri olisi kyllä saanut olla joku toinen. Olisi pitänyt valita musta tai valkoinen. No, ei se mitään. Halusin kokeilla jotakin muuta väriä vaihteeksi. Rajasin kirjaimet kyllä mustalla kynällä joten kyllä se näin livenä ainakin erottuu paremmin entä kuvassa.

I am pretty happy with this layout even though I now wish I had picked a different colour for the title. I guess i should have gone with black or white. Oh well, I wanted to try some other colour for a change. I did line the letters with a black pen so at least when looking at the layout live, you can see them better.

12 comments:

 1. Tosi ihana! Tuo maatuskapaperi on ihan mahtava :) Mukavaa loppuviikkoa *halaus*

  ReplyDelete
 2. Tosi hieno! Maatuskapaperi on iiihanaa

  ReplyDelete
 3. Joo, maatuska-paperi on aivan mahtavaa ja pääsee hienosti oikeuksiinsa kun olet sen leikellyt muotoonsa! Mun mielestä otsikko on just passelin värinen tähän työhön!?

  ReplyDelete
 4. Wonderful layout, Laura! Love all the colors and details - what a great way of using that patterned paper!

  XO

  ReplyDelete
 5. Tää on tosi ihana! <3 Upean voimakkaat värit ja loistava teksti :D

  ReplyDelete
 6. Oi kuinka tykkään tästä! Uskomattomat värit ja tosi ihana kuva<3 kiva, että olet jo paremmalla mielellä :)

  ReplyDelete
 7. No tulihan se sieltä:)
  Ihan kateellisena katselen sun papereitasi ja muita tilpehöörejä,sulla taitaa olla ihan oma aarreaitta?
  Vähän on köyhänlaiset valikoimat täällä Suomessa...oiskohan Saksassa/Belgiassa paremmat?
  Sinne suunnataan kesälomareissulla ystävää tapamaan,hiphei,jotain odotettavaa.

  ReplyDelete
 8. Ihanasti oot käyttänyt noita maatuskoita! Ja otsikon väri sopii minustakin hyvin, vaikka toki musta kävisi myös.
  Hyvä että sait levättyä ja nyt jaksat taas. Niin se menee, ja kyllä me täällä pysytään :)

  ReplyDelete
 9. Aivan ihana sivu ja minäkin rakastuin tuohon maatuskapaperiin. Se sopii tähän tosi hyvin

  ReplyDelete
 10. Upea kokonaisuus, josta erottuu tosi kivoja yksityiskohtia.

  Pidetään mielialaa korkealla sekä siellä että täällä ja aivan varmasti helpommin sanottu kuin tehty! En ole saanut kortin korttia väännettyä moneen kuukauteen ja leiskojenkin suuunnittelu on sitä, että suunnittelen jossain vaiheessa aloittavani.

  -merja-

  ReplyDelete
 11. Miten upea sivu! Tuo maatuskapaperi on kyllä tosiaan ihanan näköistä, mutta huhu huh, mennyt varmaan aikaa sen leikkelyssäkin. Käy kyllä tosi kivasti tuon pilkkupaperin kanssa yhteen. Kuva kisusta on taas älyttömän kaunis ja teksti on tosi hauska :D

  ReplyDelete
 12. Waude! Onpas kerrassaan mahtava leiska! Milloinkahan minä hurahdan noihin...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.