Friday, 22 May 2009

~LO: my bloke's got Heelys~


Juhuu!!!! olen skräpännyt! :) ja nämä ovat jopa vielä tämän viikon kuviakin! :) Kävimme maanantaina ostamassa ukolle uudet kengät. Nuo kengät on superhienot!!! Ne ovat siis Heelys merkkiset ja kenkien kantapohjissa on rullat. Eli ei muuta kun potkaistaan vauhtia ja varpaat ylöspäin ja rullataan katuja pitkin. hihii! Upeaa! Oli tosi kiva tehdä tällainen paljon miehisempi sivu entä mitä minun sivut yleensä ovat. Paperi on Heidi Swappin, samoin kuin tuo vihreä tarrakin. Ohops, myös siirtokuva-aakkoset ovat Heidi Swappin! Ja nuo mahtavat pacman napit.. mistähän olen ne saanut.. hihii, no Kittyrobotista tietenkin!

Woohooo!!! I have been scrapping! :) and these photos were even taken this week! :) On Monday we went to buy shoes for Paul. He was feeling ill, but bravely ventured out to the shop. Those shoes are sooo cool!!! They are Heelys and in the heel of each shoe there is a wheel. Love those! I want a pair, too.
It was nice to make a more masculine layout for a change. I used mainly Heidi Swapp materials, ie. the paper, rub on alphabets and the sticker. And what about those cuuuuuute pacman buttons... they are from kittyrobot, of course!!! Don't you just love them? :)

Oli tosi kiva kuulla että tykkäsitte kun laitoin viime postaukseen tuon syyskuvan täältä. Olenkin miettinyt että olisi kiva laittaa tänne aina silloin tällöin kuvia sellaisista jutuista mitkä minusta on täällä omituisia tai mistä vain tykkään muuten vain. Se olisi hyvä varsinkin silloin kun on mieli maassa eikä saa askarreltua. Pitääpä napsia kuvia kun tulee jotakin mieleen.

It was so nice to hear that you all enjoyed seeing the autumn picture. I have thought about putting here a photo every now and then about things that I find interesting here. I think i am going to go ahead with that. It would be good especially when I am feeling down and can't do anything crafty.


Nina, you asked me if it has been hard to get used to May being in Autumn... YES! After 5 years here, I am still not used to it! I always have to really think and concentrate when I mention a season as I can so easily make mistakes with that. I wonder if I will ever get used to it... hmm...

Huomenna onkin taas skräppipäivä Scraptacularissa. kiva kun on kuvia printattuna kasa. Nyt kun jaksaisi vain pakata. Ärsyttää kun otan aina niin paljon tavaraa mukaan. Olisi kiva mennä joskus ihan vain kevyellä kassilla.. joskus kun on ollut viisikin mukana. hihii! :)

So, tomorrow is another crop day at Scraptacular. I am so happy I have a pile of photos ready. Now I just need to pack. I hate packing, but even more than that, I hate unpacking my stuff. I wish I could go there with just one bag, but it never seems possible *sigh*.

16 comments:

 1. Tosi hieno sivu! Niin kuin sanoit, miehekäs :) (Minäkin olen suunnitellut noiden Heelys -kenkien ostamista pojille, mutta sitten päädyin siihen, että ne ovat liian vaaralliset...)

  ReplyDelete
 2. hihii! osta ihmeessä pojille nuo kengät. Jos niitä vertaa vaikka rullaluistimiin, niin nämä ovat tosi turvalliset, koska näillä pysähdytään niin helposti ja kun niillä voi ihan hyvin kävelläkin. Aluksi pitää vain opetella tasapainoilemaan oikein :). Heti kun saan painoa pois, niin ostan itsellenikin nuo.

  ReplyDelete
 3. Mäkin tarttisin ehdottomasti tuollaiset kengät :-) Hieno sivu, näyttävää kun on noita erilaisia mustia palloja, kiekuroita yms.

  ReplyDelete
 4. Hauskan kuuloiset kengät. :)

  Laita vaan kuvia, onhan se tavallaan askartelemista se kuvaaminenkin, samalla lailla saa miettiä kuvakulmia yms kuin korteissa/skräppäämisessä papereiden ja kuvien ja koristeiden yhteensopivuutta.

  ReplyDelete
 5. on kyllä miehisen hieno sivu! ja mun ukko haluis kans tuollaset. :) mä en, ku mä pelkään et kaadun. oon vähän nössö. hih! mutta ihanat värit tuossa leiskassa ja noi kirjaimet on tooodella kivat! ja mä kans kehotan laittamaan lissää kuvia. syksy kuvat on aina niin kauniita.

  ReplyDelete
 6. Tykkään kovasti sinun tyylistäsi, kerrassaan hieno sivu, taas...

  ReplyDelete
 7. Mahtava sporttinen/toiminnallinen sivu!

  Mä kadehtin tuota sun skräppäystapaamista kun ei meillä ole mitään tuollaisia ja juuri sellaista toimintaa kaipaisin joko skräppäämisen (jota en ole vielä harrastanut) tai korttien tekemisen ympäriltä kun eihän mulla ole edes sellaisia livetuttuja, jotka moisia harrastaisivat (ei kyllä livetuttuja muutenkaan).

  -merja-

  ReplyDelete
 8. Gorgeous layout - you really managed to make it masculine! Awesome shoes :)

  ReplyDelete
 9. Ihanan miehekäs sivu! Ja ihme kengät, en ole koskaan kuullutkaan. Mutta selvästi skräpättävä aihe :)

  ReplyDelete
 10. Siis tosi äijä sivu!!! =) Tykkään hurjasti aasettelusta ja väreistä! Ja aikas paljon enempi kuvia kuin sulla yleensä.... Panin merkille.

  ReplyDelete
 11. Pari viikkoo sitten etsittiin pojalle noita kenkiä. Olis netistä sitten pitäny tilata. Vielä jäi harkintaan:)

  ReplyDelete
 12. :) Kiitos onnitteluista.
  Hauskoilta muuten kuulostaa nuo kengät!!!

  ReplyDelete
 13. Heippa Ihanainen! Toivottavasti voit hyvin ja elämä hymyilee- edes hetkittäin! BLogissani on jotain ihanaa sinulle!!

  ReplyDelete
 14. Vitsit miten hieno! Tyylikkään miehekäs sivu, voi kun itsekin osaisin tehdä jotain tämäntyylistä, oon kade!
  Hassut kengät tuollaiset, ensimmäistä kertaa kuulin tuollaisista :D

  ReplyDelete
 15. Aika hauskat kengät Paulilla ja mukavan sivun olet kengänostoreissusta tehnyt.

  ReplyDelete
 16. Kiva, värikäs sivu! Nuo pacmanit on mahtavia... :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.