Friday, 26 June 2009

~allsorts~

huh huh! Kävin tänään sairaalassa mutkan, koska ensi perjantaina menen takaisin sinne pikku operaatioon. Pelottaa ihan älyttömästi, koska minua ei ole nukutettu ennen.. ja kun olen vielä riskitapauskin kun painoa on niin paljon. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin. Lähettäkäähän paljon positiivisia ajatuksia oikein myöhään ensi torstai-iltana.
Toivottavasti en murehdi koko viikkoa kuitenkaan. Pitäisi yrittää olla tosi positiivisella asenteella, eikö niin?
*sigh* I went to the hospital today, as I am going back there for an operation next Friday. I am so so so so scared, as I have never been anesthetized before. I am also a bit of a risk case since I weigh so much. I hope that everything will go fine. Please, send me lots and lots of positive thoughts then. I just hope that I won't spend the whole week worrying about it. I really should try to have a positive attitude, right?

ja mitähän muuta... kuulin jokin aika sitten että DaisyD lopettaa toimintansa! en tiedä onko totta vai ei mutta jos heidän tuotteistaan tykkää, niin kannattaa vähän hamstrata niitä :).
and what else... a while ago i heard that DaisyD's is closing their business. I don't know if it is true or not, but if you love their stuff, get busy buying :).

Minulla olisi montakin leiskaa mitä en ole laittanut vielä blogiin. On ollut niin paljon muuta ja tuo sairaalareissu on kyllä mielessä koko ajan +huokaus+. Huutoon yritän ehtiä laittaa uutta. Toivottavasti viikonlopun aikana saan otettua paljon kuvia.

I have so many layouts still to put here. I just have had too many other things to think about *sigh*. I'd better take some photos over the weekend.


9 comments:

 1. täältä tulee paljon hyviä ajatuksia ja rohkaisua ensi viikkoon! :)

  ReplyDelete
 2. Täältä kans paljon voimahaleja, ja positiivisia ajatuksia ens viikkoon!

  aurinkoisin terveisin, Pauliina

  ReplyDelete
 3. I will be thinking about you, Laura, & sending lots of hugs & prayers! :-)

  ReplyDelete
 4. Oivoi. Kovasti voimia ja tsemppiä täältä Suomesta. Niin se vaan on, että aina tuollaiset sairaalareissut jännittää vaikka kuinka muka olisi vaan pienestä jutusta ja rutiinitoimenpiteestä kyse. Kuule, sä olet mun ihan ykkösskräppäysidolini ja käyn katselemassa joka päivä näitä sun ihania leiskoja ja toivon joku päivä olevani yhtä taitava ja omistavani yhtä mahtavat tarvikevarastot, hih. Ja sun tyyli kirjoitella näitä juttuja on myös sellainen ihanan rento, että näitä lukee niin mielellään. Nyt sitten sorruin skräpistämään sulta ihan koko leiskan asettelun, toivottavasti et pane pahaksesi. Tämmöisiä alhaisia tekoja siis tänään XD

  ReplyDelete
 5. Tsemppiä ensi viikkoon! Mä kun oon niin iltauninen, niin lupaan nukkua sormet ja varpaat pystyssä, kyllä se hyvin menee! Toivottavasti oot taas pian takaisin blogeilemassa ja tuomassa mun päiviin piristystä sun kivoilla sivuilla!

  ReplyDelete
 6. Minulta myös rohkeutta ja ainahan voit skräpätä aiheesta jälkikäteen! Tai vaikka päättää mitä kivaa teet kun leikkaus on ohi, niin on jotain mukavaa odotettavaa

  ReplyDelete
 7. Hui! Mua pelottais ja jänskättäis moinen tilanne kans joten valtavasti tsemppiä, haleja, rohkeutta ja kori kaupalla vaikka mitä muutakin positiivista!

  ReplyDelete
 8. Voi kurja, sairaalat on kamalia! Mutta hyvin se menee, usko pois, eihän ole muuta mahdollisuutta! Meitä on täällä hurja joukko sua tsemppaamassa, kuvittele meidät mukaasi niin josko se vähän helpottaisi oloa? Olet ajatuksissani loppuviikosta!!

  ReplyDelete
 9. Don't be afraid, sweety - i'm sure you'll be fine. After all the surgeouns never operate if they estimate it's too risky. I'll be thinking of you next friday!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.