Monday, 1 June 2009

~Heidi Swapp calender - April, May, June~

Noniin, aloitetaanpa näillä tämän päivän postitukset. Minulla on jäänyt postittamatta viimeisimmät Heidi Swapp kalenterin sivut, joten tässä teille huhti-, touko- ja kesäkuu.

So, lets start today's blog postings with these. I have forgotten to show you the last couple of months of my Heidi Swapp calender, so here are April, May and June.

Kesäkuun ensimmäinen päivä... mikä täällä on talven ensimmäinen päivä. Jups, niin sanotaan uutisissa. Hih! Minusta se on aina yhtä hauskaa että oikein uutisissa sanotaan että nyt on kevään ensimmäinen päivä tai talven jne. No, hyvähän se on tietää :). No, kyllä täällä onkin tosi kolkon näköistä ulkona tällä hetkellä. Tosi harmaata, lehdet on pudonneet puista ja koko ajan näyttää siltä että alkaisi satamaan... mutta ei kuitenkaan sitten sada, mikä harmittaa. Olisi niin ihana kun olisi oikein pitkä sadeputki. Sisälläkin on niin kylmä että pitää vaatetta olla pari kerrosta. Sähkö on niin kallista ettei raski pitää koko talon lämmitystä päällä koko aikaa. Ja kun ikkunoissa on vain yksi lasi, niin eipä se lämpö pitkään edes pysy. Onneksi täällä tietokonehuoneessa on kuitenkin patteri minkä voi laittaa päälle. Se onkin kyllä päällä aina koko päivän!

It is June 1st.. which here in Australia is the first day of Winter. I find it always so funny that it is even announced in tv news and radio that it is the first day of winter or spring etc. Well, i guess it is good to know it *grin*. It does look pretty grim outside at the moment. Not so many leaves left on the trees, it is GREY and it looks all the time like it will start to rain. I wish it would! I hate it when it just looks like it. I would love a week or two of proper rain. And it is so cold in the house. Need to wear lots of clothes. Electricity is pretty expensive in this area, so we don't want to have the whole house heating on all the time. Fortunately I have a small heater in my craft room, which tends to be on all the time.

Menin viime yönä nukkumaan toooosi myöhään.. tai no, aikaisin, sillä kello taisi olla melkein 5 aamulla. Oli vain niin kiva laitella huutoon tavaraa jne. :) Nyt minun pitäisi olla nukkumassa, mutta kun minun uusi vauva tuodaan tänään. iiiiiiik! hih! Mutta siitä kuvia sitten myöhemmin :).

Last night I didn't go to bed until it was close to 5am or so. It was just so nice to sit up and I felt like my mom was buzzing with all sorts of thoughts. I really should be sleeping right now, but my new baby will be delivered today. eeeek!!! But more about that later :).

2 comments:

  1. Ihanat kalenterisivut!! :)

    Onhan se hyvä kun uutisissa muistutetaan mikä vuodenaika alkaa. :D Hassua että siellä nyt palellaan ja täällä on kuumaa, mutta niin se menee.

    ReplyDelete
  2. Nämäkin ovat niin ihania. Oma suosikkini on huhtikuu (ei siis kuukausi, vaan kalenterin sivu :)

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.