Saturday, 20 June 2009

~just wanted to tell you all..~

Halusin kertoa kaikille että minulla oli tänään ihan äärettömän ihana skräppipäivä Scraptacularissa. Oli niin kertakaikkisen ihanaa!!! Älyttömän hyvä mieli vieläkin vaikka kyllä nyt väsyttää :). Opetin tänään ensimmäistä kertaa ja se oli kyllä tosi kivaa! Olisi kyllä tosi hienoa päästä opettamaan toisenkin kerran :). Jännitti vain vähäsen, ehkä sen takia että kaikki siellä ovat skräpänneet paljon pitempään entä minä. iik! En ottanut kuvaa vieläkään siitä minun leiskasta. No, näytän sen sitten kun saan leiskan takaisin itselleni. En tiedä mitä minulle on oikein tapahtunut mutta skräppääminen ei ole ollut stressaavaan muutamaan viikkoon!!! Ihan mahtavaa! Jiiiihuuu!!!

...that I had an amazing scrapping day at Scraptacular today. It was so wonderful! I still feel super happy even though a bit tired :). I taught there for the first time ever and I liked it a lot! It would be so amazing to get to teach again someday :). I was a little bit nervous, because everyone there has been scrapping so much longer than I have. eek! I still didn't take a photo of my layout. Oh well, I will show it to you when I get it back. I don't know what has happened to me but scrapping hasn't been stressful for me for a couple of weeks now. Yippee!!!

2 comments:

  1. Ihana kuulla, että sinulla on ollut upea päivä. Niin se opettaminen on aika antavaa ja kuten sanottu, siinä aina opettaja oppii samalla. JA saa potkua omaan toimintaan!!!

    ReplyDelete
  2. Onneksi olkoon ensimmäisen opettamisen johdosta! Kiva kuulla, että se meni hyvin. Sinähän voisit ruveta pitämään virtuaalitunteja blogissasi meille "hieman" kauempana oleville..?! Innokkaita oppijoita olisi varmasti :)

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.