Saturday, 27 June 2009

KIITOS!!! THANK YOU!!!

Halusin jo nyt kiittää aivan ihanista kommentoista joita olette jättäneet. Se on kyllä ihan uskomatonta miten paljon ne parantaa oloa! Tänään ei pelota ihan niin paljon kuin eilen kun se ilkeä nukutuslääkärisetä minua niin pelotteli. huiiih! Toki se kuitenkin on hemmetin pelottava juttu kun pitää mennä sairaalaan. yäk. Onneksi operaatio on kuitenkin sellainen jossa ei leikata mitään auki (käääääk!), joten toivottavasti kaikki menee super hyvin ja pääsen pian sitten skräppäämään taas. Jos pääsen leikkaukseen heti silloin aamusta ja jos kaikki sujuu hyvin, pääsen sieltä jo samana päivänä pois.. tai joudun jäämään yhdeksi yöksi.
I wanted to thank you already now for the wonderful comments you have left for me. It is so amazing how much better they have made me feel! I am not as scared now as I was yesterday after the naughty sleep doctor scared me so badly. But of course, going to an operation is a really scary thing. yuck. Fortunately I won't be cut open anywhere, so I hope that helps.. and hopefully things will go super smoothly and I get to scrap soon :). If I get to have the operation first thing friday morning and if all goes well, I might get discharged that same day.. or have to stay for one night.

6 comments:

 1. Tottakai kaikki menee hyvin! Mitä se setä sua sillä lailla on pelotellut??Ikävää tuollainen!Toivottacasti pääset pian sit kotiin lempiharrastusten pariin!

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Laura, kun vierailit blogissani! Toivottavasti ehdit joskus piipahtaa uudemmankin kerran.

  Kun pääset pois sairaalasta, niin katso pahasti sitä nukutuslääkäriä, ei tuolla tavalla tarvitse ketään pelotella!

  ReplyDelete
 3. juu, ehdottomasti pitää sanoa sille että ei saa enää muita pelotella noin. Minä onneton olen tänäänkin itkeskellyt kun niin pelottaa. Harmittaa, kun olin niin innoissani kun sain sen kirjeen että vihdoinkin on operaatioaika. No, päätin äsken, että se innostus pitää saada takaisin! Joten tästä eteenpäin, ei mitään kyyneleitä :). Positiivisesti vain kohti perjantaita!

  ReplyDelete
 4. Laura, oikein paljon tsemppiä operaatioon :) Kaikki menee takuulla hyvin. Minullakin on nyt oma blogi, saapa nähdä kuinka kauan innostus jatkuu! Terkkuja kaikilta! t. Heidi

  ReplyDelete
 5. Minäkin uskon, että kaikki menee hyvin, ihan varmasti

  ReplyDelete
 6. Mietin muuten aikaisemmin tänään, että ehkä se nukutuslääkärisetä erikoistui nukutuslääkäriksi nimenomaan sen takia, että joutuisi juttelemaan potilaiden kanssa mahdollisimman vähän. Hih :) Ei se tietenkään oikeuta kommentoimaan tylysti, mutta :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.