Friday, 12 June 2009

~Laura-tädin ratkaisu kaikkiin skräppäysongelmiin! JIPPII!!!! JIHUU!!~

I am so sorry but this post is only in Finnish. I am raving about the We R Memory keepers photo sleeves. They are so unreal! They surely give something different to scrapping. fun, fun, fun!

Oiiih! Tänään oli kyllä maailman paras askartelupäivä Scraptacularissa. Mikä hassuinta, olin ainoa askartelija siellä tänään. hihii! Mutta oli hirmuisen mukavaa ja sain tehtyäkin jotakin. No, ne pitää vielä viimeistellä, joten näytän ne leiskat sitten kun ovat valmiita.

Mutta minä olen nyt täysin rakastunut. Juuh! Ihan täysin. Ja keneen? No, Paulin jälkeen toiseksi eniten tähän:

ja sitten tähän:

ja itse asiassa näihin kaikkiin:
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!
Nyt kaikki heti ostamaan noita erilaisia WRMK (we are memory keepers) taskuja, sillä skräppääminen on ihan uskomattoman helppoa niiden kanssa. Nuo on kyllä ihan täydellinen ratkaisu, jos:
+skräppäämisinto on kokonaan kadonnut
+ei kertakaikkiaan ole päässä mitään ideoita leiskoihin
+haluaa säästää paperinostorahoja
+haluaa käyttää kaikki paperinloput pois (minulla niitä on ainakin ihan järkyttävän iso kasa!)
+on sikapaljon kuvia esim. jostakin tietystä aiheesta... esim vaikka jos olet käynyt matkalla ja maisemakuvia on sata ja tuhat. Eipä niistä jokaisesta jaksa leiskaa vääntää.
+olet ihan uusi skräppääjä ja aloittaminen vähän pelottaa. Tämä on helppo tapa aloittaa.
+teet albumia tietystä aiheesta, esim matkasta ja voit käyttää näitä leiskojen välissä niin saat laitettua enemmän kuvia albumiin
jne jne jne.
Joko olen vakuuttanut teidät että noita pitää hankkia?
Scraptacularissa myydään noita taskuja sekä paketeissa että yksittäin. Minä ostin yksittäisiä pinkan että saa oikein testailla. Jee!!! :)

Tässä minun ensimmäinen kokeilu.. taskun kumpikin puoli. HUOM! Nämä eivät ole vielä valmiita. Näytän ne sitten uudelleen kun on kaikki koristeet, tarinointi jne paikoillaan, mutta ihan pakko näyttää että miten kivoja leiskoja noilla taskuilla saa tehtyä. Anteeksi kun kuvat on huonoja, mutta täällä on jo tosi hämärää enkä jaksanut pitää kameraa paikoillaan niin pitkään kuin olisi tarvinnut. Mutta saa niistä sen verran selvää kuin tarvitsee :).


Tässä taskussa on siis 6 eri taskua! Viiden koko on 6x4tuumaa ja sitten on tuo pitkä tasku vasemmassa reunassa. Minulla on paljon kuvia jotka ovat odottaneet skräppäystä jo ainakin vuoden. Eivät ole innostaneet ollenkaan. Nyt vain laitoin niitä taskuihin, kivoja papereita tyhjiin taskuihin ja leiska on jo melkein valmis! Ihan mieletöntä! :) Vaihtoehtoja on ihan mielettömän paljon. Jos haluaa niin voi laittaa vaikka vain yhden kuvan ja täyttää loput taskut papereilla.. tai jos vaikka laittaa valokuvan jossa on elokuvissa, niin voi sitten toiseen taskuun laittaa liput tms.

Minulla on suunnitteilla pari aika isoa askarteluprojektia, joten nämä ovat ihan täydellisiä siihen. JIPPII!!!!!! JIPPIII!!!!!
Olen aivan innoissani!

8 comments:

 1. Näyttävätpä hyviltä taskuilta :D

  ReplyDelete
 2. Täällä harrastetaan samaa, mutta ATC-taskuilla :)

  nelsson.vuodatus.net

  ReplyDelete
 3. Just meinasin kommentoida että tiedän erään skräppääjän joka käyttää korttitaskuja, mutta ehti näköjään itse ensin :) Mahtava idea kyllä kaikenkaikkiaan!

  ReplyDelete
 4. ATC taskuihinhan mahtuukin monenlaista paperia ja paljon pienempiä kuvia! hienoa!

  ReplyDelete
 5. Tahtoo! Odotan malttamattomana kuvia näistä valmiina kun keskeneräisenäkin näyttävät niin kivoilta :)

  Mulla on ollut jo kauan tarkoituksena tehdä vastaavia itse ompelukonetta apuna käyttäen. Joskus bongasin ohjeet jostain blogista, en vaan muista enää mistä :(

  ReplyDelete
 6. Näyttävät tosi kivoilta!!

  ReplyDelete
 7. Loving these page protectors! I have a lot of these (scrapworks trademark). Loving your way to scrap with these!

  Bye from Italy.
  Giulia

  ReplyDelete
 8. Tosi kivan oloisia taskuja. Noilla jopa minäkin voisin "osata" skräpätä. Ei sulla sattuis oleen noita myynnissä? *viheltelee*

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.