Sunday, 7 June 2009

~LO: always safe with you~

Loppuviikko on kyllä sujunut tosi hienosti skräppäämisen suhteen! Olen saanut tehtyä jopa kolme leiskaa ja mikä parasta, olen kaikkiin vielä tyytyväinenkin!!! Ja vielä noiden lisäksi, jokainen leiska oli jotakin uutta minulle. Minusta on ollut aivan ihana kokeilla eri juttuja. Nyt tuntuu että siihen alkaa löytymään enemmän rohkeutta. Jee!!!

The end of this week has been fantastic scrapbooking time for me! I have made three layouts and I have been so happy with all of them!!! And each layout has been something new for me. I have super enjoyed trying new things. I feel that I have started finding more courage for it, too. Yay!!!

Jokin aika luin eräästä design kirjasta sellaisen että kun alkaa suunnittelemaan jotakin, niin se ihan ensimmäinen ajatus mikä tulee mieleen on yleensä se mikä tuntuu itsestä turvalliselta. Ja jos malttaa miettiä ja odottaa vähän pitempään, niin sitten mieleen alkaa tulemaan eri vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Olen miettinyt tuota paljon sen jälkeen kun sen luin ja minusta se on ihan totta. Leiskoissahan se monesti näkyy esim. valokuvan paikassa. Sitä helposti haluaisi laittaa sen valokuvan aina samaan paikkaan. Minua itseä se alkoi ärsyttää ihan äärettömästi ja olen yrittänyt taistella sitä vastaan joka leiskassa. Ehkä sen takia leiskoistani on viime aikoina tullutkin erilaisia ja olen testaillut eri mahdollisuuksia. Kiva, kiva!

A while ago I read in a design book that when you start designing something, that very first thought that comes up is something that is in your comfort zone. And if you give it a bit more time, other possibilities will start entering to your mind. I have thought about that a lot and I think it is true. In layouts you can see it often in photo placement. It is so tempting to put that photo in the same safe spot. It started driving me nuts and I have been fighting that everytime I make a layout. Maybe this is why my layouts have been so different lately. Fun!

Tähän leiskaan sain inspiraation yhdestä Becky Fleckin kirjassa olevista leiskoista. Jos sinulla on se Pagemaps kirja, niin se leiska on sivulla 74 (ainakin siinä mallikortissa luki niin, en tiedä mihin olen laittanut sen kirjan). Sen leiskan yläreunassa oli käytetty erilaisia papereita.. vähän niinkuin olisi tilkkuja ommeltu yhteen. Se näytti kivalta, ja innosti skräppäämään. Toki minun leiskasta tuli ihan erilainen kuin se malli. Kaivoin esille kaikki minun Love, Elsie RILEY sarjan tavarat ja niistä kokosin sitten leiskan. Tämä leiska on siitä tosi kiva että tähän voisi käyttää papereiden loppuja ja vaikka mitä väriyhdistelmiä. Jos joku innostuu kopioimaan, niin näyttäkää ihmeessä että minkälainen tuli! Olisi tosi kiva nähdä. Ainiin, ja satuin laittamaan tähän Riley chipboard nappeja joten tämähän sopi loistavasti tämän viikon Inspiroidu haasteeseen! Jihuu!!!

For this layout I got inspired by a layout in Becky Fleck's book. If you have her Pagemaps book, that layout is on page 74 (at least that is what the card says, i couldn't find the actual book. oops!). There were different papers used on the top of the page.. like a quilt! :) I thought it looked nice and I had to try it. My layout ended up looking totally different though. I dug up all my Love, Elsie RILEY stuff and made a layout with those. I like this layout as you can use up bits of papers and do really fun colour combos. If you get into the mood to scraplift this one, show me, show me. I would love to see your layout. Oh yes, I happened to put some RILEY chipboard buttons here, so it was perfect for this week's Finnish Inspiroidu scrapbook challenge. Yippee!!!

Ainiin, tuo postimerkkireunainen kehys. Ostin pakkauksen Technique Tuesdayn kehyksia. Ne on valkoisia ja väritin sitten tuon Stampin Upin Barely Banana reinkerillä.

Oh yes, that stamp edge frame. I bought a package of different size frames (by Technique Tuesday) and I coloured this one with stampin' Up's Barely banana reinker.

8 comments:

 1. Tosi ihanan värikäs leiska! Tykkään ihan valtavasti!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania leiskoja oletkin saanut aikaan kun en ole toviin tännekään ehtinyt kommentoimaan :) Täytyy alkaa ahkerammaksi taas kun pikkanen kesäloma ensi viikolla jo koittaa... paitsi että siellä taitaa olla paljon kesäisempää... täällä satoi hetki sitten lunta!!!! :D

  ReplyDelete
 3. Ihana, kun olet kokeillut uusia asioita! Pitäisiköhän minun kaivaa tuo kirja esiin ja tehdä sivu saman sivupohjan perusteella.. Hmm, jään pohtimaan :)

  ReplyDelete
 4. tottakai pitää! :) Tai no, minä en itse asiassa tehnyt leiskaani sen pohjan mukaan. Käytin ainoastaan tuon vasemman reunan monipaperiyhdistelmän siitä ja loput sitten keksin itse :).

  ReplyDelete
 5. tykkään tästä paljon. erityisesti aihevalinnasta ja 'journaling'-pätkästä.
  Tunnen tosi paljon samalla tavalla mun omaa kultaa kohtaan. ja se on ihana tunne.

  ReplyDelete
 6. Tosi mahtava, niin kuin kaikki sun työt!

  ReplyDelete
 7. Upea sivu, tykkään tosi paljon.

  ReplyDelete
 8. Ihanan räiskyvä! Nuo napit näyttävät huippukivoille tässä.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.