Tuesday, 9 June 2009

~LO: a day at the zoo~Tässä se lupaamani uusin leiska! JIPPII!!!! En ole oikein ikinä ollut supertyytyväinen leiskoihini, koska aina on tuntunut että niistä puuttuu jotakin.. eivät ole niin viimeisteltyjä kun haluaisin. Mutta nämä viimeisimmät ovat olleet paljon lähempänä sitä mitä haluan, joten on kyllä tosi hyvä mieli :).

Here is the layout which I promised to put in my blog today! Yippee!!! I have never been suuper happy with my layouts as I have always thought there is something missing from them... that last finishing touch. With these latest layouts I have been a lot closer to what I want them to be like. It makes me feel so so so so good! :)

Skräppäsin tähän pari kuvaa mitkä otettiin kun äitini, kummitätini ja tädin mies olivat ensimmäistä kertaa käymässä täällä Melbournessa. Pitää välillä yrittää skräpätä näitä vanhojakin kuvia :). Kuvat ovat isompia entä ne ihan tavalliset kuvat... ehkä nämä on se seuraava koko, minkä voi valita. Norsu on leikattu ihanasta Kaisercraftin Sideshow paperista ja tuo vihreä paperi on sen saman paperin toinen puoli! :) Pohjapaperina on Scenic Routen uudesta Garden Grove sarjasta paperi nimeltään Loopy Border Kraft.
Jos muuten joskus haluat skräpistää jonkun minun leiskan, niin saa kysyä mielellään että mitä materiaaleja olen käyttänyt tai mittoja tms. Ihan mielelläni kirjoittelen ohjeita :).

I scrapped here two pictures which I took when my mom, my godmother and her husband came to visit us for the first time here in Melbourne. Nice to scrap some older photos for a change, too. These photos are bigger than the regular 4x6, I guess the next size up from those. I cut the elephant from the super cute Kaisercraft Sideshow paper and that green paper is actually the other side of that paper! As a base I used Loopy Border Kraft paper from the new Scenic Route Garden grove range. Love it!!!

Ja huiiih! Minä käytin kukkia! Tai siis.. kukan :) Hihii! Mikä harvinaisuus :). Se vain jotenkin sopi tuohon. Sitä piti tietenkin vähän tuunata ennenkuin se pääsi sivulle :).

And... *scream* I used flowers!!! well.. A flower :). *grin* Such a rare thing for me to do. It just felt right for this one. Of course, I had to doodle on it a bit before letting it just on the page.

6 comments:

 1. beautiful layout, love the flower and the 'zoo'! hugs sam

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana.. Rakastan eläintarhoja ja nytkin oottelen malttamattomana reissua korkeasaareen jossa en oo ikinä päässy käymään. :) Hienosti tuunattu kukka, ihana norsu sekä paperilla että kuvassa. Tämä on kyllä niin huippu. :)

  ReplyDelete
 3. toi norsu on maailman ihanin! taas huippukiva sivu sulta! oot kyllä taitava! joka kerta kattelen sun leiskoja ja mietin, että pitää muistaa käyttää tuota ja tätä ideaa omissa jutuissa. pitää varmaankin alkaa kirjoitella niitä ylös. sun blogi on kyllä täynnä inspiraatiota :).

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana! Mahtavia nuo isot kuvat ja ihania norsuja ;) Tässä oli pieniä kivoja yksityiskohtia, joita ei ihan heti ensi katsomalta huomannut mutta kuitenkin sellaisia, jotka kummasti tuovat sivuun jotain erilaista. Esimerkiksi tuo kivasti tuunattu kukka :) Vautsi!

  ReplyDelete
 5. Näyttää kivalta kun on isoja kuvia :)
  Toi kukan tuunaus näyttää tosi kivalta!! Taidanpa kyllä skräpistää sulta ton idean :)
  Hauskasti sopii tuo paperin reunus tähän aiheeseen, tulee mieleen eläintarhan häkin reunat :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.