Tuesday, 2 June 2009

~LO: two cuties~

Joku on taas skräpännyt! Innostuin eilen niin uudesta kamerasta että oli pakko heti päästä skräppäämään uusia kuvia. Hihii! Ne on niin IHANIA!!! Nyt kyllä kaikki heti tilaamaan samanlainen :).
Someone scrapped again last night! I am still so loving my new camera and I couldn't wait to scrap some new photos. *grin* You must get one of those, too. They are too much fun! :)

+auts, päätä särkee+
*ouch, I have a headache*

Tästä tuli sitten aika simppeli leiska. Taustapaperi on My Mind's Eye..uutta Breaking Free sarjaa. Pilvipaperi on Bella Blvd ja leikkelin siitä tuollaisia kivoja raitoja :) Kuvien päällä oleva ympyränmuotoinen siirtokuva on Lily Bee. Hitsi että olen vieläkin niin ihastunut noihin siirtokuviin! Doodlebug aakkoset ja hmm.. kaikki suloiset eläinsiirtokuvat ovat Priman mummy and me sarjasta. nam! Rajasin aakkoset vielä sädehtivällä stardust kynällä.
This one ended up being a pretty simple layout. The background paper is by My mind's eye.. part of the new Breaking Free range. Cloud paper is by Bella Blvd and I cut it into lovely different length strips. The circle shape rub on by Lily Bee. I love love love those rub ons! Doodlebug alphabet stickers and hmm... all the animal rub ons are Prima's mummy and me range. Yum! I also used a stardust pen to line the letters.

6 comments:

 1. Onpa tosi kiva sivu - keveä! Kyllä houkuttais itseäkin tuollaiset polaroidit... Tykkään myös tosi paljon pilvisuikaleista ja asettelusta, niin ja väreistä, ne on niin hyvät etten meinannut edes muistaa mainita :) Siirtokuvaympyrä näyttää hirmu hyvältä, ja se auttaa mua miettimään uusinta Paperikierteen haastetta. Siinä nimittäin pitää käyttää myös kaarevaa muotoa, ja mä koitan opetella tulkitsemaan mallipiirroksia entistä luovemmin. Varsinainen haaste mulle, kiitos avusta siinä!

  ReplyDelete
 2. Voi miten monta ihanaa sivu täältä löyty. Pilvisuikaleet on ihanat ja voi miten tahtosin kans tommosen kameran.

  ReplyDelete
 3. Ihania olet taas tehnyt. Ja tuo kamera... ihan mieletön! Tuommoista tekisi kyllä mieli (mutta järki sanoo ei-ei).

  ReplyDelete
 4. Ympyräsiirtokuva rajaa/kokoaa kuvat kivasti nippuun ja asettelu on muutenkn huippu! I like it!

  ReplyDelete
 5. Hi Laura,

  Awesome layout! Ok, so I'm on it with little blackie, and perhaps a little biased ;) but that really looks good! Definitely one of my favourites this year! :)

  ReplyDelete
 6. IHANA! Ei keksi edes mitä sanoisi, tästä vaan ei voi olla tykkäämättä!! :) Hyvä Laura!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.