Sunday, 21 June 2009

~LO: my lifesaver~

Iiiik! Tässä on nyt se leiska minkä teon minä opetin eilen! :) Kävin tänään nimittäin Scraptacularissa sillä halusin ottaa kuvia leiskoistani, mutta sainkin ottaa ne jo mukaani. jee!
No, nappasin kuvat kuitenkin siellä sillä valo on siellä paljon parempi. Opettaminen oli tosiaan hirmuisen kivaa.
Milla, olet ihana!!! Minä olenkin vähän miettinyt sitä että joskus laittaisin tänne vähän ohjeita jonkun leiskan tekoon.. hmm...
Eeeek! Here is the layout which I taught yesterday! :) I went to Scraptacular today to take some pictures of the layouts, but I got to take them with me already now. Yay! Well, I ended up taking the photos there though as the light is so much better there. Teaching really was so much fun.

Tähän leiskaan käytin piparkakkureunaisen collage press paperin, kahta eri Cosmo Cricket Girl Friday sarjan paperia ja valkoista kartonkia kuvan alle. Niiden lisäksi vielä Cosmo Cricket kortti (tuo made with 100% pure love), Cosmo Cricket Early Bird sarjan chipboard kuvioita ja doodlebug Loopy Lou aakkostarroja.. ja tottakai, se tärkein, eli musta kynä :).
Tarinointi oli tässä leiskassa tärkeää. Minä kirjoitin kiitoskirjeen Sokerille koska hän on pelastanut henkeni niin monta kertaa. Minun iiiiihana vauveliini!
For this layout I used that gorgeous scallop edge Collage Press paper, two different papers from the Cosmo Cricket 'Girl Friday' range and some white cardstock under the photos. I also used a card from a bigger sheet from the Cosmo Cricket 'Early Bird' range as well as the chipboard shapes from the same range. Of course, Doodlebug Loopy Lou alphabet stickers and a black pen, too.
Journaling was really important in this layout. I wrote a thank you letter for Sokeri as she has saved my life so many times. My beautiful baby!

Tässä sitten vielä muutama lähikuva:
Here are a couple of close-ups:

9 comments:

 1. Ihana, ihan "sinun tyylinen"! Ja kiva, että olet alkanut opettaa. Minustakin olisi hauska tulla sinun skräppäystunnillesi

  ReplyDelete
 2. MoikkaMoi,

  Hyvän näköinen onkin tuo leiska!

  Itse en ole vielä aloittanut skräppäystä mutta pieni kutina on jospa kokeilisin...
  Olen tykännyt sinun kädenjäljestä!

  ReplyDelete
 3. ihana leiska ja koskettava kirje. kissat vaan osaa ton. ja sä osaat ton leiskan teon. mäkin tykkäisin kovasti, jos joskus pääsis katsoon sun työskentelyä livenä ja oppimaan. :) haleja sulle!

  ReplyDelete
 4. That LO is sooooo cute... will be going into my FAVS at SIS! :-)

  ReplyDelete
 5. :D Itse olet ihana! :D Ei mutta oikeasti, pistä korvan taakse ja myöhemmin toteutukseen skräppäyskurssi ja vielä korttikurssikin virtuaalisesti, molemmille olisi varmasti kysyntää!

  ReplyDelete
 6. Mahtavat leiskat ja noin yksenkertaisella muutoksella, että pohja kyljelleen ja sillä mennään...


  -merja-

  ReplyDelete
 7. Oih, mulla tuli kyllä tippa silmäkulmaan kun tuon kirjeesi tuosta leiskasta luin. Itselläni on kaksi kissaa, joiden kanssa on tällä hetkellä hieman vaikeaa niiden sairastelun takia ja pelkään jopa menettäväni toisen tai molemmat vielä :( Tämä sinun leiskasi antoi jotenkin kummasti voimaa. Ja kun se on muutenkin vielä niin kaunis! Nyt pitää vielä mennä ennen nukkumaanmenoa pusimaan kisuja :D

  ReplyDelete
 8. Tosi kaunis. Ihana aihe ja teksti on tosi koskettava. <3

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.