Sunday, 7 June 2009

~LO: yummy pikelets~

Tässä sitten seuraava tekele :). Mietin pitkään että mitähän minä näillä kuvilla teen kun olin printtaillut niitä monenkokoisena.. ohops.. Sitten tuli mieleen laittaa ne noin vierekkäin, varsinkin kun tuo kiva cosmo cricketin kuvakin oli samankorkuinen. Myös nuo 'rivienjakajat' on Cosmo Cricketin uudesta Early Bird sarjasta. Se on vaan niin ihana!!! Olenkin odottanut sellaista tosi kivaa ruoka-aiheista sarjaa. No, eipä niissä itse papereissa mitään ruokaisaa ole, mutta nuo erilaiset raidat ja kortit on tosi ihania! Siis, kaikki muut tällä sivulla on Cosmo Cricketin, paitsi nuo otsikon aakkoset on K&co ja raitapaperi on Creative Imaginations. Ja ennenkuin unohtuu, pikelet on oikeastaan aussiversio lätystä. Se ei kuitenkaan ole ihan niinkuin amerikkalainen pancake vaan on kooltaan pienempi.

Unohdin, tämä leiska oli just sopiva Inspiroidu haasteeseen #52 - rakkaudesta ruokaan :).

Here is my next layout :). It took forever to get started with this one as I didn't know what I was going to do with the photos. I had printed them in all sorts of sizes.. oops. Then I thought I just makes rows of them, which worked really well, especially that lovely Cosmo Cricket image was the right height, too :). I still so love that Cosmo Cricket Early Bird range. On this layout I used the strips and the cards as well as two chipboard shapes from that range. The title alphabets are by K&co and the stripey paper underneath is by Creative Imaginations. And before I forget, pikelet is like an aussie version of a pancake, just smaller.

4 comments:

 1. Näyttää herkullisilta! Onko noilla suomenkielistä nimeä -tuo ei nimittäin ole mulle ollenkaan tuttu. Näyttävät kuitenkin vähän pannukakuilta.

  Ja leiska on todella kivasti toteutettu, tykkään!

  ReplyDelete
 2. What a great layout and subject Laura!! Yummy pikelets!! I want a dozen right now please! LOL Love the cosmo cricket papers too!

  ReplyDelete
 3. ♥ that LO! I just got some of that Cosmo Cricket line, so now I'm feeling more inspired! :-)

  ReplyDelete
 4. Nams mitä herkkuja! Ihanan herttainen ja iloinen sivu, tulee hyvä mieli kun tätä katselee!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.