Saturday, 27 June 2009

~scraproom scrapbook kit - December (part 1)~

No, laitetaanpa kolmaskin leiska vielä tänään tänne (tämäkin valmistui jo viime viikonloppuna). Tällä kertaa oli käytössä toinen joulupakki. Siinä oli aivan ihania papereita!!! Tuo pakettikoristeinen paperi sädehtii tosi kauniisti. Nämä paperit olivat KI Memories... 3 kuviopaperia, 2 ihananvihreää kartonkia ja koristeita. Oli kyllä mukava taas printtailla jouluna otettuja kuvia ja skräpätä niitä. Tähän leiskaan pääsi Paulin äiti joka ei meinaa antaa ottaa kuvia :). hih! Siitähän piti tehdä leiska. Toki kuvat eivät ole jouluisia, mutta kun ne on kuitenkin jouluna otettu, niin sai käyttää joulupapereitakin. hih! :) Värit näyttävät vain aika hailakoilta, mikä harmittaa koska nuo värit on oikeasti aivan ihanat!
Ok, one more layout here for today. I made this one already last weekend. This time I used another xmas kit. I loved the papers in it!!! That paper with the presents shimmers so beautifully. These are by KI Memories... 3 patterned papers (double sided!), 2 gorgeous green bazzills and embellishments. It was really nice to print some photos that were taken at christmas. The lovely lady in this one is Paul's mom, who is indeed quite camera shy :). Of course, the photos aren't christmassy at all, but they were taken on xmas day, so xmas papers were allowed *LOL*.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:

6 comments:

 1. mistä sä nainen keksit noita ideoita??? toi on tosi ihana kaikenkaikkiaan! asettelu on niin nappijuttu että!

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva leiska ja Paulilla on erittäin nuoren näköinen äiti, joka on lisäksi hyvin kuvauksellinen.

  -merja-

  ReplyDelete
 3. miten te olettekin niin ihania!!! hih! Tykkäsin itsekin tuon leiskan asettelusta. Se vain tuli yhtäkkiä mieleen ja piti kokeilla! :) Kiva kun välillä tulee uusia ideoita mieleen. hih!

  merja, minä äsken soitin paulin äidille ja kerroin mitä sanoit. Tuntui olevan aika yllätynyt ja iloinen. hih :). Paulin äiti on kyllä tosi nuorekas ja pitää itsestään huolta. Tosi kiva äityliini hänelläkin :). Meillä taitaa molemmilla olla nuorekkaat äidit :).

  ReplyDelete
 4. Oi hitsi miten ihanaiset värit <3 Asettelukin tosi mahtava, tykkään tästä kovasti!

  ReplyDelete
 5. Hö! Miten mä en ole ennen tätä huomannut, tämähän on aivan IHANA! Värit on superihanat ja kuten muutkin on sanoneet, asettelu on valloittava.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.