Monday, 15 June 2009

~scraproom scrapbook kit - March (part 1)~

Juu, ja taas sillä on skräppipakki käytössä. Hihii!
Yep, she is using another scraproom kit :). Grin.

Tämänkertainen pakki onkin suosikkini näistä. Tässä pakissa oli kuvassa näkyvät kolme kuviopaperia (Collage Press), kaksi aivan ihanan vihreää kartonkia, arkki aakkostarroja, kolme erilaista tarinointikorttia ja vielä huopanappejakin! Tosi kiva pakki!
This is my favourite kit of all the ones I have received so far. This one had three gorgeous patterned papers (Collage press), two lovely green cardstock sheets, alphabet stickers, 3 journaling cards and some felt buttons!! Really nice!

Ja tässä ne kaksi taskusivua mitkä näittekin jo aikaisemmin. En niihin sitten loppujen lopuksi juurikaan lisäillyt mitään paitsi tarinoinnin ja otsikon.. ja vähän paperia sinne tänne. Päätin että ne oli ihan hyvin niinkuin ovat. Nämä kuvat eivät ole oikein hääppöisiä. Vähän hankala oikeastaan kuvata kun ne taskut on tietenkin vähän vaikeita tapauksia. No, saahan noista selvää ja se on tärkeintä.
And here are the two pages I made with those awesome WRMK page protectors which you saw earlier. I didn't really change them that much. Just added journaling, title and some bits of paper here and there. I decided that they were just fine like that. The pictures are so good. It was a bit tricky to take a good shot because of the glare of the protectors. Well, you can see and that's the most important thing :).

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
--------------------
added 20.9.09------------------
added 1.1.2010-------------------
added 13.1.2010

2 comments:

  1. voi hitsinvitsi kun nuo on käteviä! ja kivannäkösiä juttuja oot niihin tehnyt. olis kiva tosiaan lisäillä noita muun albumin sekaan. ja kyllä noi pakitkin on niin nannoja! tekis mieli, mutta kun ei oo rahaa... :( nyyh.

    ReplyDelete
  2. Upeat leiskat olet taas tehnyt, todella erilaisia kuin ennen, mutta oikein kauniita.


    -merja-

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.