Saturday, 27 June 2009

~scraproom scrapbook kit - March (part 4)~

Yllätys, yllätys, taas pakki käytössä :). hih! Tämä olikin minulle vähän vaikeampi tapaus. Taas sellaisia printtejä joiden kanssa ei oikein tiennyt että mitä tekisi. Tässä paketissa oli 2 kaksipuoleista paperia, kaksi kraft kartonkia ja paljon erilaisia koristeita.. aikalailla just nuo mitkä tuossa kuvassakin näkyy, paitsi tuo tagi. Minä sitten leikkelin kukkasia irti tuosta paperista ja tein ihan tällaisen yksinkertaisen leiskan :).
Surprise, surprise, another kit in use :). This one was a bit more difficult one for me. Again, the kind of prints I struggle with. In this package there were two double sided papers, 2 kraft cs sheets and lot of lovely embellishments.. pretty much exactly what you see in the photo. I ended up cutting flowers off the paper and made this quite a simple layout. :)

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
-----------------
added 15.7.----------------------
added 14.11.2009This kit has been killed, too! :)

4 comments:

 1. Voih tää on ihan todella upea sivu. Yksinkertainen ja yksityiskohtainen. Wau. Kiva aihe, ja hih, mä oon kans just tuollainen kokeilija, mitä hullumpi idea, sen parempi, ja yleensä myös lopputulos on sama :)

  ReplyDelete
 2. tääkin on niin mahtava! noi mansikkanapit on syötäviä! ja hauska tarinointi. paras oli "to be continued" :)

  ReplyDelete
 3. ♥ that LO.... adorable! :-)

  ReplyDelete
 4. tykkään tästäkin! tuo kukkapaperi kokonaisena ei ihan makuuni, mutta MAHTAVA idea leikata ja käyttää noin, kuin olet käyttänyt! Lopputulos on H I E N O !

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.