Thursday, 23 July 2009

~2 cards!!!!~

Joku on tehnyt pari korttia. hih! Eilen leimasin monta monta monta kuvaa ja värittelin niitä kun ei ole tullut oikein väriteltyä mitään pitkään aikaa. Pari kuvista pääsi jo korteiksi, osa meni roskikseen ja muutama vielä odottelee pöydällä. Tässä eilisen kortit:
Someone has made a couple of cards. smile. I stamped quite a few images last night and kept colouring them. It had been a while since I did any colouring and I quite enjoyed myself. Here are the cards from last night:
Tämä The Greeting Farm tyttönen on kyllä tosi upea!!! oi, mitkä hiukset. Oli tosi kiva väritellä. Tuossa isossa kukassa on kiillettä, mutta se ei taida näkyä kuvassa.
Laitoin muuten muutaman TGF leimasimen huutoonkin. Niistä meni jo osa kaupaksikin! Mutta vieressäni on iso kasa leimasimia mitkä menee huutoon tänään!
This girl from the greeting farm is so gorgeous! wow, what hair she has. I loved colouring her. There is some glitter glue on the big flower, but that doesn't really show in the picture.
-------------------

Tässä käytin myös TGF leimasinta. iiik! Kortista tuli super super simppeli! Leikkasin etupuolelta lävistimellä siis tuon ympyrän. Liimasin sen sitten kortin sisäpuolelle ja siihen päälle pöllön. :) mietin kyllä että laittaisin noita lehtiä tuohon kanteen, mutta taisin olla liian laiska. hih!
Here I used another TGF stamp. eeeek! What a simple, simple card! I just punch that scalloped circe and then glued it on the inner card. Then glued the owl on top of it and did all the pen stitching. I did think of putting some leaves onto the cover, but I think I was just way too lazy. :)

17 comments:

 1. WAU!!!! Aivan valtavan upeita kortteja! =) niin ihania molemmat!

  ReplyDelete
 2. Oon olen odottanut näitä koko päivän (sun yön)! Oih tuota tyttökorttia! Ihana tuo kaupunki tausta ja upeasti väritetty tyttönen. Ja pöllökortti sitten, miten hieno idea, tuon kyllä varmasti varastan... (tosin mulla ei ole tällaista piparireunaista lävistäjää, mutta kehittelen jotakin... hmm..

  ReplyDelete
 3. Totally adorable & amazing! :-)

  ReplyDelete
 4. Luulen aina korttejasi nähdessäni, ettet voi enää tehdä upeampia, mutta sait minut taas istumaan suu auki. Tuo tyttökortti on super-upea!

  ReplyDelete
 5. Ihanan näköisiä kortteja taas kerran, ihanaa kun ei ole liikaa rimpsuja. Toi pöllö on ihan yliveto.

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 6. Aivan loistavia kortteja taas, tykkään todella paljon. Onko tuo ensimmäisen kortin kaupunkitausta piirretty vai leimattu? Todella hyvin käy tausta tuohon tyttöön. Ja pöllö, aah!

  ReplyDelete
 7. Nannuli, se tausta on piirretty.. kaikki muut paitsi tyttö ja pöllö, on piirrettyjä :).

  ReplyDelete
 8. Aivan IHANIA kortteja olet tehnyt!!! Minä pidän aivan erityisesti tuosta tyttökortista. Tausta on tosi hyvä!!!

  Terv. Jeenni :o)

  ReplyDelete
 9. Todella ihana tuo pöllökortti, vautsi vau eikä tytössäkään toki valittamista ole.

  -merja-

  ReplyDelete
 10. Kiva, että kortteilukin taas sujuu! Ihania kortteja molemmat, upeasti olet piirtänyt tuon kaupungin tytön taustalle (ja tyttö väritetty ihanasti!) ja pöllökortissa taas tuo "kurkistusreikä" on ihan huippukeksintö! Jatka samaa rataa :)

  ReplyDelete
 11. Voi miten ihania kortteja! :) Tuo kaupunkitausta on kyllä tosi hieno!! Ja pöllö on ihana!

  ReplyDelete
 12. Aivan tosi kivoja kortteja!!

  ReplyDelete
 13. Ihania kortteja jälleen! Tuo tyttö on todella nätti!

  Odottelen tässä, heräisikö kortti-innostus taas, olisi kiva tehdä niitäkin välillä :)

  ReplyDelete
 14. Upeita kortteja! Varsinkin tuo farmarityttö!!! :D Mulla on taas luovuustulppa. Mä saan sen aina kun päätän tehdä hääkortteja valmiiksi. No sitten ei synny mitään... arg!!! Ei siis edelleenkään mun laji, vaikka luulin jo hieman tämän handlaavani!

  ReplyDelete
 15. Voi miten upea sinitukkainen tyttönen, hurmaava! Mä tykkään tosi paljon tästä sun korttityylistä, että on valkoista taustaa, värillistä kuvaa ja rajauksia reunoissa - mutta kyllä nuo värikkäämmätkin on upeita :) Kaikenlaista hienoa ootkin taas tehnyt ja postannut sillä välin kun en ole ehtinyt käydä katsomassa! (Ja hauskaa kanssa: kutsuin just miehenikin nauramaan niille suklaapupuille ;)

  ReplyDelete
 16. Can I ask what TGF stamps are? I loved the girl! Lovely cards! Hugs

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.