Monday, 27 July 2009

~finally the pages are ready!!!~

En tiedä muistaako kukaan enää tätä albumia. Tein sen serkulleni lahjaksi. Laitoin sen enoni mukana kun hän oli täällä viime vuoden loppupuolella... ja vasta nyt sain postitettua itse sivut. ohops. Kesti ehkä vähän. Ja en edes muistanut ottaa kaikista sivuista kuvia.. taisin olla niin innoissani kun sain ne valmiiksi! No, tässä muutama kuva. Kuvat on kylläkin aika huonoja mutta ainakin näkee että minkä tyylisiä niistä tuli. Sivut on kokoa 6x9 tuumaa. Käytin albumiin Making Memories Animal Crackers sarjaa. Valkoiset paperit sivuissa on sen takia että Seija saa niiden avulla leikata sopivat valokuvat sivuille :).
I don't know if anyone remembers this album. I made it as a gift for my cousin. I sent it to Finland when her father was visiting us last November... and I managed to mail her the pages for it only just now. eeek! And of course, I forgot to take photos of most of the pages. Oh well. I think I was too excited about getting them mailed. Well, here are some of them anyway. The photos suck. Pages are 6x9 inches. I used the Making Memories Animal Crackers range. the white papers are there so that my cousin can use them to cut photos to the right size :).

tässä tyttösivuja Hannalle:
Here are some girly pages for Hanna:
ja tässä poikasivuja Veikolle:
and boyish pages for Veikko:

15 comments:

 1. Mukavan näköisiä sivuja :D

  ReplyDelete
 2. Kiitos kiitos! Ihania on! <3 Postia odotellessa. Arvaappa malttaako Hanna odottaa, kun näki nuo... :D -Seija-

  ReplyDelete
 3. Voi kuinka ihanalta näyttää :) Ihastuin erityisesti tuohon viimeiseen sivuun. Mahtava, kun osa kuviopaperin tähdistä on leikattu pois :)

  ReplyDelete
 4. pikkuhelistin, se paperi olikin jo valmiiksi sellaista jossa oli noita tähtiä leikattu pois! ja tyttösarjassa vastaava oli sellainen jossa oli kukkia leikattu pois. Nuo paperi on kyllä ihania!

  ReplyDelete
 5. Siis aivan ihania sivuja ja tajuttoman hieno idea!!! En olekaan koskaan ajatellut, että sivuja voisi tehdä valmiiksi ilman kuvia ja lisätä sopivat kuvat myöhemmin. :)
  Voi Laura, olet NIIN TAITAVA!

  Jeenni :o)

  ReplyDelete
 6. Upeita sivuja todella kauniiseen kansioon.

  Unohdin tuolla aiemmin kerran nimeni pois viestistä, mutta sepä ei haitanne menoa.


  -merja-

  ReplyDelete
 7. These pages are really beautiful Laura. I'm sure Seija will really like them :) The photos here are nice, but they don't quite show how pretty they are. Top stuff! :)

  ReplyDelete
 8. Totally adorable book.... such a GREAT gift! You rock, Laura! :-)

  ReplyDelete
 9. Oiii.. Tosi söpöt! Ja ihana lahjaidea.

  ReplyDelete
 10. Perille löysivät! Todella kauniita sivuja olivat! :) Ihan niin kuin Pauli jo sanoikin, ei pääse oikeuksiinsa noissa kuvissa, vaan ovat vieläkin hienompia ihan livenä! -Seija-

  ReplyDelete
 11. Ihanan näköisiä sivuja ja tosi hyvä lahjaidea. Miten ei ole itse tajunnu tuollaista ???? Kiitos vinkistä :)

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 12. That is such a cute album!Would make a great gift!

  ReplyDelete
 13. Oi kun nättejä, aivan ihana lahja tuollainen kirja kyllä. Eikä tarvitse itse tuskailla valokuvien valinnan kanssa ;D
  Mäkin ihastelin tuota reiällistä paperia, ihanaa :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.