Wednesday, 15 July 2009

~I wonder...~

...kukahan sai tänään tehtyä KAKSI leiskaa!!! Jihuu!! Miten ihmeessä niitä nyt vain valmistuu. Olen vieläkin ihan onnessani siitä etten enää niin stressaa. Skräppääminen on ihanaa! :)
Huomasin vasta etten ole enää pitkään aikaan etsinyt aina leiskaan sitä täydellistä paperia. Jihuu! Nyt vain valitsen kuvan ja sitten nappaan jonkun pakin käyttöön ja se on siinä. Jippii!!!
...who managed to get TWO layouts done today!!! Yippee!!! I am so chuffed that I am scrapping so much. I am so so so happy that I don't stress over it anymore. Scrapping is wonderful! :)
I noticed just recently that it has been a long time since I last went through all my papers looking for that perfect paper for a layout. I used to do that all the time and it drove me nuts. Now I just pick photo and then just pick a kit that seems like it might be suitable. Easy! :)


Ainiin, otan kuvat leiskoista huomenna kun on taas valoisaa. Kiva kun saa laittaa taas uutta blogiin! Nyt ei olekaan ollut niitä superpitkiä taukoja :). Jee!
Ja minä arvoin tänään voittajan aakkosille ja leimasimelle. Laitoin nimen siihen postaukseen! rullaahan siis viestejä alaspäin ja katso että voititko! :)

2 comments:

  1. Onnea onnea.... mä intona siivosin eilen .- nyt energia ja ideat hukassa. Kahta korttia tahkonnut tänään kuin tuomiopäivää... parempi tulla välillä tietsikalle tuulettumaan. Hieman piti jo alkaa asennoitumaan elokuussa alkavaan esittelysesonkiin ja tein ison kasan emännän kuoria tänään ja ne postipojat hoidettavaksi!

    ReplyDelete
  2. Kylläpä sä olet aikaansaapa tällä hetkellä, kaks leiskaa päivässä kuulostaa todella paljolta.

    Ja onnea Millalle!    -merja-

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.