Friday, 3 July 2009

~KOTONA!!!!~

Iiiiiik!!!! Minä olen jo kotona! hihii! jee!!!
Isot isot isot kiitokset kaikista toivotteluista! Minä olen ihan varma että niiden avulla kaikki sujui hyvin. Koko homma nimittäin meni kyllä just niin kuin pitikin! JIPPII!!! Nukutus oli kyllä niin helppo homma kun olla voi. Ei ole aavistustakaan että missä vaiheessa tuli uni. Ei tuntunut sitä ennen nimittäin oikein mitään omituista.
Ja kun heräsin, minulla oli ihan loistava olo heti! Hoitajaa nauratti kun minä heti ensimmäiseksi iloisesti sanoin että: Yippee, I'm alive! :) Herätessä ei ollut paha olo ollenkaan, eikä tullut myöhemminkään. Olo vain koko ajan parani. Hyvällä ruokahalulla söin kun toivat ruokaa ja pääsin sitten aika nopeasti kotiin. vau! No, en kyllä olisi uskonut että se olisi näin helppo reissu. Nyt kyllä vielä vähän nukuttaa joten taidan mennä vain aikaisin sänkyyn. JIPPII!!!

i am at home and everything went REALLY well!!! My recovery after the surgery was so fast and I just felt really good :) Yippee!!! So, i am already at home and will have an early night as I am still a little bit tired :).

15 comments:

 1. MoikkaMoi,

  Hieno että kaikki meni hyvin, niinkuin piti!

  IIIIso kiitos kukkasista jotka saapuivat tänään!
  Ovat ihania =)

  ReplyDelete
 2. Hieno kuulla hyviä uutisia!

  ReplyDelete
 3. Mahtavaa, että kaikki meni hyvin (enkös mä vähän niin sanonutkin, että kaikki menisi hyvin...? ;-D )!

  ReplyDelete
 4. Oi kun mukava kuulla, että kaikki on mennyt hyvin!!!! Nyt lepäilen vaan rauhassa!!

  ReplyDelete
 5. Hieno juttu.... kävin lukemassa blogistasi, että olet sairaalaan menossa vaikka en kommenttia silloin jättänytkään... Hienoa, että pääsit kotiin näin pian ja kaikki on kunnossa;D

  ReplyDelete
 6. Hyvä, että kaikki meni hyvin, nyt vaan sun ihania leiskoja odottelemaan. Muuten, korttejakin olisi kiva nähdän pitkästä aikaa, jos sulla vaan on kortteilu olo :)

  ReplyDelete
 7. Tosi hienoa, että se meni hyvin!

  ReplyDelete
 8. Täälläkin pidettiin sulle peukkuja. Ihana kuulla, että kaikki meni niin hienosti. Nyt vaan skräppäämään! Uusia sivuja odotellessa :)

  ReplyDelete
 9. Hyvä, että kaikki meni odotusten mukaisesti ja selvisit nukutuksestakin ilman pahoinvointia!

  Mä olin sun kaverina sairaalassa vaikkakin meillä oli aika pitkä välimatka ja kielikin oli ihan eri.

  -merja-

  ReplyDelete
 10. Hienoa kun meni hyvin ja olet hyvällä mielellä! Käväise vielä blogissani osallistumassa arvontaan, ties vaikka onni potkisi :)

  ReplyDelete
 11. I'm SO GLAD to hear that you're doing well, Laura! Take care & have a nice weekend! :-)

  ReplyDelete
 12. Todella ihana kuulla että kaikki meni hyvin!

  ReplyDelete
 13. Kiva kuulla, että kaikki meni hyvin! Ja ihania leiskojakin olet ehtinyt tekemään... Me kotiuduttiin illalla reissusta, ehkäpä minäkin ehdin nyt skräppäämään ennen seuraavaa reissua :)

  ReplyDelete
 14. Mahtavaa kuulla, et kaikki meni hyvin, eikä tullut mitään olotiloja!!! Ja kiva huomata, että sulla on hieno askarteludraivi päällä taas heti kotiutumisen jälkeen!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.